TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sevdiğimiz Ya Da Beğendiğimiz Lezzetler / Mekanlar

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Sevdiğimiz Ya Da Beğendiğimiz Lezzetler / Mekanlar

Mesaj Baran » 06 Eki 2012, 05:29

Dün akşam gidince farkettimki buraya yazmadığım bir mekan var.Kadıkoy Modada KOLOMBO Kebap.Ana cadde üstünde çöpcünün karşısı köyüm pidenın yanında.Ana cadde üzerinde lüks meyhane havasında gidip meze dolabından mezenızı seciyorsunuz ki mezeler hep taze ve cesit yeterli.Beyaz peynırı kavunu surekli tazelenen sıcak pidesi ilgili garsonlarıyla mekan guzel.En sevdiğim tarafıda rakıyı suyu buzu masaya bırakıp gitmeleri.Garsona aloo canım arkadaş pardon huu bakarmısınız gibi el kol yapıp seslenmek zorunda kalmıyorsunuzki rakımı suyumu hep kendim ayarlamayı severim.Kebapları epey guzel ara sıcaklar ve özellikle ciğeri cok iyi.Fiyatta gayet uygun o yenılenlere göre bence.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj 2fast4u » 07 Eki 2012, 02:06

Moda da kirinti yillari o modanin dili olsa da konussa:)colombo son yillarda yaptigi revizyonla kendini epey asti evet baran+1
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Baran » 07 Eki 2012, 02:10

Kırıntının kahvaltı tabagıda gayet iyidir abi :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj uzbey33 » 06 Kas 2012, 11:40

ben de gaziantep'ten tavsiyelerde bulunayım. gaziantep'e dışarıdan gelenlerin hepsinin uğradığı 2 yer var. biri imam çağdaş, kebap ve baklavaları için, biri de kasap halil usta. buralar herkesin bildiği yerler.

ben daha az bilinen ya da bilinmeyen yerlerden bahsedeyim.

kebap yemek için 2 önerim var. birincisi kebapçı mustafa usta. burada özellikle küşleme yemenizi öneririm. bu küşlemeyi yerken beynin lezzet bölümündeki zevkten oluşan ışık patlamasını dışarıdan biri bile rahatlıkla görebilir. 8-)

ikinci kepapçı önerim öğretmen evi karşısındaki sokakta yer alan ayıntap kebap. ufak bir kasap dükkanı. adam gözünüzün önünde dizili kuzu butu alıyor, doğruyor, mangalda pişiriyor. kenarda kütük üstünde muhteşem kaşıkla yenmesi gereken sulu salatayı hazırlıyor. kıyma kebabı ve kuşbaşılar muhteşem. hiçbir fabrikasyon görüntü yok. her şey o an orda. :thumbup:

baklava deyince benim aklıma koçak geliyor. dünyanın en iyi baklavası. suriye'de baklava daha iyi derler, ben orada da yedim. gaziantep'in gerisinde. suriyeliler gelip koçak'tan alıyorlardı baklavayı.

gaziantep kebapları ve baklavasıyla meşhur ama çok güzel bir döner yiyeyim diyene de önerim var. ustabaşı döner salonu. tat, koku ve doku mükemmel. plastik gibi değil. gerçek et lezzeti. :thumbup:
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
Kullanıcı avatarı
uzbey33

Mesaj SeRxx » 06 Kas 2012, 11:53

İnvictas, Antep'in sözde en iyileri olan Bayazhan, İmam Çağdaş ve Ümit döner'e gittim yemekleri hiç ama hiç zevk vermedi.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj uzbey33 » 06 Kas 2012, 12:19

seRxx, ben bayazhan'la imam çağdaş'a özel yemektir felan ayarlanmıştır, beleştir, o zaman giderim.

gaziantep'te gerçek lezzet aranıyorsa bildiğin salaş olacak, başka yolu yok. kebapçı mustafa usta, ayıntap kebap, ustabaşı döner, bunlar salaş yerler. sadece ete, yemeğe odaklanılan yerler. buraların ustaları iyi eti, iyi közü, yağı, tuzu, oranı bilir. :thumbup:

ben küşlemeyi mustafa usta'da yeyince bu işin özünü o et sanmıştım, başka yerlerde de tadıp beğenmeyince ustalığın et kadar önemli olduğunu anladım.
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
Kullanıcı avatarı
uzbey33

Mesaj mvurucu » 06 Kas 2012, 16:54

Cook shop un mutfağı güzel, menüsü lezzetli ve fiyatları rakiplerine oranla daha uygun

Hardal da değişik aromalı hardallar çok güzel( yabanmersinli favorim )

Eğer özel bir gün, davet vs. için yer arıyorsanız la maison derim

gerek ambians, gerek manzara ve menü
tartışmasız istanbulun en iyi fransız restoranı
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj davinci » 06 Kas 2012, 18:53

Bu akşam için Avrupa yakasında iyi bir balıkçı öneriniz varmı?
Kullanıcı avatarı
davinci

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners