bulenty yazdı:Vay bee simülasyon severlerle birlikte olmak güzel.
MSFS 95 den beri uçuyorum.Şimdilerde FSX,,MS force feedback lerle başladım.Harika kumandalardı fakat ne yazıkki Win7 için software yapmamış adiler.
Bana göre tüm zamanların en iyi savaş simülasyonu EA nın yaptığı Jane's dir.XP de şöyle böyle oynayabildim.En keyifli win 98 de oynanıyordu,,,niye geliştirmediler bilmiyorum.
Gayet güzel uçuyorsunuz.Hayrettir ki bu oyun hakkında bilgi sahibi değilim.Yalnız düşmanlar mı zayıf,siz mi ustasınız tam anlayamadım.Ace olduğunuza göre siz ustasınız.
Saitek x52 pro kullanıcısıyım,ama force feedback effectleri yok denecek kadar az.
Herneyse yandaş bulmak hoş,zaman zaman paylaşırız birşeyler.
Düşmanlar bu oyunda bombardıman uçağı filosu, Winchester tipi filo. Koruma avcıları yok ne yazık ki

Ben de bunun tadını çıkarıyorum, doğrusu şanslı da bir uçuş ama yaklaşım hızlarım çok yüksek aslında, o da tecrübe ile kazanılıyor, eskiden bu hızlarda isabet kaydettirmem mümkün değildi. En küçük joystick hareketi büyüyor. Ayrıca bazı durumlarda ne kadar mermi kondursanız da etkili olamıyor. Neresinden nasıl vurmanız gerektiğini de öğreniyorsunuz. Yahut uçakların zayıf yönlerini, çünkü hepsi birbirinden farklı. Koruma filosu olan bombardıman filolarına 1 ya da 2 sorti yapabilirsiniz, sonra zaten kuyruğu kurtarmaya çalışıyorsunuz. Bu uçuşta uzun ve keyifli bir av oldu.