Beyler bu ikinci tip special edition format açıklama konusu sadece. Daha önce belirttiğim üzere bazı markalar ile görüşüldü fakat istediğimiz şartlar tam sağlanmadan ve proje markaları kesinleşmeden konusu açmak uygun değil çünkü bu katılımcılara saygısızlık olur. Bu durum ve koşul ısrarımız potansiyel katılımcılar yani sizler için avantaj olsun diye.
Saat yapılması diye elzem bir durum ve neden olmadığı için isteklerimizde esneklik göstermiyoruz çünkü artık burası dünyada kendi konusunda sayılı sitelerden birisi ve bunun sonucu olarak olması gereken sistem bu. Yoksa yarın da başlatırız netice olarak konuştuğumuz markaların hiç birinden olumsuz geri dönüş olmadı. Elbette bu durumu bir türlü anlatamadım

Bilerek konuya yazmıyorum ki üzerine sayfalarca insanlar meşgul olmasın. Yoksa bazı kriter ve seçimler kesinleşse üzerine konuşulabilecek ve sizlerden geri bildirim alınabilecek bir çok done konusu mevcut.
Waffen hüsranlık bir durum yok. Hüsran olmasın diye proje konusu açılmadı zaten bu sadece format açıklama konusu. Proje konusu açılırsa her şey çok hızlı gelişecektir. Sen sırf özel merak ettin ve sordun diye ekstra bilgi verdim özel olarak neden hüsran yazdın anlamadım ve garipsedim açıkçası. Ciddi proje katılımcısı isen sevinmen gerekirdi oysa. Herhalde bu başlığın amacı tam anlaşılamamış.
1 mesajlı üyeler hangi etken ile projeye ilgi gösteriyor ben çözemedim

Bu kadar detaylı forum var diğer konular ve saatler hiç ilgi çekmeyip tek mesaj atılmadan sadece proje konusuna yazanlar var

Sonuç olarak yapılacak yeni edition saat elbette

Boş durmuyoruz ve her şey sistemli olarak devam ediyor