TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Special Edition Proje Sistemi İle İlgili Ön Açıklama

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Special Edition Proje Sistemi İle İlgili Ön Açıklam

Mesaj PhD » 13 Kas 2012, 22:07

Tam 27 sayfayı peş peşe okudum sonucunda fikrim ne biliyormusunuz keşke okumasaymışım. Kimseye bir sözüm yok yanlış anlaşılmasın yönetim çok emek veriyor oda kesin ve onlara güvenim tam ama şu ana hissetiğim bu. hani okur en son derler bir şeyler yazarım demiştim ama sonuç hüsran.
Kullanıcı avatarı
PhD
 
Mesajlar: 1074
Yaş: 46
Kayıt: 10 May 2010, 23:10
Konum: Mersin

Re: Yeni Special Edition Proje Sistemi İle İlgili Ön Açıklam

Mesaj ciocio » 14 Kas 2012, 22:11

Sanırım saatten bir haber yok

Konu üzerinden baya bir zaman da gecmis

:(
Sana verilen işin %100 nü yaptı isen başarısızsındır.
Kullanıcı avatarı
ciocio
 
Mesajlar: 34
Yaş: 41
Kayıt: 29 Şub 2012, 01:15

Re: Yeni Special Edition Proje Sistemi İle İlgili Ön Açıklam

Mesaj abdulcanbaz » 26 Kas 2012, 00:31

Merhabalar

Yeni projeyi ben de bekliyorum. Fiyatı bütçeme uygun bir ürün olması durumunda almayı planlıyorum. Uzun zamandır konu hakkında gelişme olmamış sanırım. Son durum nedir acaba bir gelişme var mı? Saat firmalarında geri dönüşler oldu mu?

İyi geceler.
Kadında Macar Saatte NACAR
Kullanıcı avatarı
abdulcanbaz
 
Mesajlar: 142
Yaş: 47
Kayıt: 25 Haz 2012, 00:15
Konum: Ankara

Re: Yeni Special Edition Proje Sistemi İle İlgili Ön Açıklam

Mesaj cihancndn » 29 Kas 2012, 00:16

Son durum nedir acaba?
Kullanıcı avatarı
cihancndn
 
Mesajlar: 20
Kayıt: 28 Kas 2012, 14:57

Re: Yeni Special Edition Proje Sistemi İle İlgili Ön Açıklam

Mesaj PhD » 29 Kas 2012, 01:45

Yönetim tüm konularda çok aktif. Çok hızlı düzenlemeler var. Bizim hatalarımızı bile düzeltiyorlar. Site beni şaşırtacak düzeyde ilgili ve alakalı. Teşekkürler. Bir tek bu topik biraz sahipsiz gidiyor. Neden?
Kullanıcı avatarı
PhD
 
Mesajlar: 1074
Yaş: 46
Kayıt: 10 May 2010, 23:10
Konum: Mersin

Re: Yeni Special Edition Proje Sistemi İle İlgili Ön Açıklam

Mesaj Bond » 29 Kas 2012, 01:52

Beyler bu ikinci tip special edition format açıklama konusu sadece. Daha önce belirttiğim üzere bazı markalar ile görüşüldü fakat istediğimiz şartlar tam sağlanmadan ve proje markaları kesinleşmeden konusu açmak uygun değil çünkü bu katılımcılara saygısızlık olur. Bu durum ve koşul ısrarımız potansiyel katılımcılar yani sizler için avantaj olsun diye.

Saat yapılması diye elzem bir durum ve neden olmadığı için isteklerimizde esneklik göstermiyoruz çünkü artık burası dünyada kendi konusunda sayılı sitelerden birisi ve bunun sonucu olarak olması gereken sistem bu. Yoksa yarın da başlatırız netice olarak konuştuğumuz markaların hiç birinden olumsuz geri dönüş olmadı. Elbette bu durumu bir türlü anlatamadım :D Bilerek konuya yazmıyorum ki üzerine sayfalarca insanlar meşgul olmasın. Yoksa bazı kriter ve seçimler kesinleşse üzerine konuşulabilecek ve sizlerden geri bildirim alınabilecek bir çok done konusu mevcut.

Waffen hüsranlık bir durum yok. Hüsran olmasın diye proje konusu açılmadı zaten bu sadece format açıklama konusu. Proje konusu açılırsa her şey çok hızlı gelişecektir. Sen sırf özel merak ettin ve sordun diye ekstra bilgi verdim özel olarak neden hüsran yazdın anlamadım ve garipsedim açıkçası. Ciddi proje katılımcısı isen sevinmen gerekirdi oysa. Herhalde bu başlığın amacı tam anlaşılamamış.

1 mesajlı üyeler hangi etken ile projeye ilgi gösteriyor ben çözemedim :D Bu kadar detaylı forum var diğer konular ve saatler hiç ilgi çekmeyip tek mesaj atılmadan sadece proje konusuna yazanlar var :o

Sonuç olarak yapılacak yeni edition saat elbette :thumbup: Boş durmuyoruz ve her şey sistemli olarak devam ediyor ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator
 
Mesajlar: 14336
Yaş: 51
Kayıt: 14 Eki 2009, 21:36

Re: Yeni Special Edition Proje Sistemi İle İlgili Ön Açıklam

Mesaj PhD » 29 Kas 2012, 02:22

Bond yazdı:Waffen hüsranlık bir durum yok. Hüsran olmasın diye proje konusu açılmadı zaten bu sadece format açıklama konusu. Proje konusu açılırsa her şey çok hızlı gelişecektir. Sen sırf özel merak ettin ve sordun diye ekstra bilgi verdim özel olarak neden hüsran yazdın anlamadım ve garipsedim açıkçası. Ciddi proje katılımcısı isen sevinmen gerekirdi oysa. Herhalde bu başlığın amacı tam anlaşılamamış.


Hüsranım konuya değil. Size de değil sayfalarca gereksiz denmesine rağmen yapılan tartışmalar ve konulara (Örn: Defalarca anlamsız olduğunu söylemenize rağmen kasa numarası isteği ve bunun gibi şeyler.) Neticede bu topikteki kişiler bizim yol arkadaşımız olacak hüsranım buna.
Kullanıcı avatarı
PhD
 
Mesajlar: 1074
Yaş: 46
Kayıt: 10 May 2010, 23:10
Konum: Mersin

Re: Yeni Special Edition Proje Sistemi İle İlgili Ön Açıklam

Mesaj Bond » 29 Kas 2012, 03:34

Anlıyorum ben yanlış anlamışım o halde. Açıklamalar için teşekkür ederim. Elimizden geleni yapıyoruz biraz daha kesin çizgiler belirsin çok daha detaylı görüşülecek konuları açacağız inşallah. Yukarıda açıkladığım firmalardan taleplerimiz haricinde forumun çok büyümesi ve üye çeşitliğinin artması sebebi ile oluşan doğal ve aslen beklenen bazı zorlayıcı konular var açıkçası. Örnek; fiyat seviyesi ve marka segment konumlandırması olarak herkese hitap edecek tek bir proje bana pek mantıklı gelmiyor artık. Farklı projelerin yapılması halinde ise bu durum katılımı bölecek. Ama sanırım ikinci seçenek daha mantıklı ve bizim tercihimiz olacak gibi duruyor.

Bir çok istek olmasına rağmen burada konuştuğumuz proje için TSF SE'ye oranla nispeten daha yüksek fiyatlı bir marka / model için katılımcıları sıkıntıya sokmak istemiyorum. Saat sonuç olarak hayati gerekliliği olan bir ürün değil ve fiyat ayırdıkları bütçeden fazla dahi olsa kendini zora sokarak katılacaklar olacağını bildiğimden bu konuda hassasiyet gösteriyorum. Amaç saat pazarlamak veya üyelere saat aldırmak olmadığından yaklaşım bu yönde. Şu an bu kadar ince eleyip sık dokumasak 7-8 tane dahi markalı proje başlatabilecek durumdayız ;)

Çok yakında bir aksilik olmaz ise başka segmentte daha sınırlı katılımcılı ve prestijli bir proje için startı vereceğiz. O proje bu üzerinde konuştuğumuz sistem adına bize rol model ve tecrübe olacak. Bu konuda açıklanan proje içinde görüşmeler sürüyor. Herkesi memnun etmek çok zor ama optimum bir seçim yapmaya gayret edeceğiz. Katılım istekleri ve heyecanları için herkese teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator
 
Mesajlar: 14336
Yaş: 51
Kayıt: 14 Eki 2009, 21:36

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

   
   
TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista
                                          

     Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      
 

All brand names and trademarks are the property of their respective owners