Tüm mekanik saat severlere merhaba. TSF yi, kısa süre önce mekanik bir saat edinmek için net de araştırma yaparken tesadüfen rastladım ve hemen
üye olmaya karar verdim. Ve şimdi ben de aranızdayım. Şimdiye kadar hayatımda ilk ve son mekanik saatim olma ünvanını elinde bulunduran 74 yılında sünnet hediyesi olarak bana hediye edilen kurmalı basit TRAMWAY saatimi 4 yıl kullanıp, meraktan nasıl çalışıyor diye bozup hurdaya çıkardıktan sonra, 78-82 li yıllarımı zamanı öğrenmek için çarşıda-pazarda 'SAAT KAÇ ABİ' ile geçirdim. Dijital saat dünyasına 82 yılı sonlarında işportadan aldığım günde en az 2 dakika ileri giden pilli uzak doğu saatleri ile dijital saat dünyasına adım attım ve hiç aralıksız tam 32 yıl envai tür lcd saat kullandıktan sonra dijital saat dünyasından sıyrılıp tekrar mekanik saat dünyasına katılma hevesim, TSF yi sürekli takip etmeme neden oldu. Sitedeki yönetime, ustalarımıza ve kullanıcılara, yakın zamanda almayı düşündüğüm bir japon otomatiği ile kutu açılışı yaparak tekrar merhaba demek istiyorum. Hep sağlıklı kalın. Tüm TSF takipçilerine sevgi ve saygılarımı sunarım. sinan