Tesekkurler arkadaslar;
hydrocon,
mlm,
vmetin,
Thevenin,
Drk,
SeRxx,
zfr,
FatihÖzdemir ,
aokyy,
asymptote,
vincefb,
herojd11...
Calistigim gemilerde cektigim 1000'den fazla foto var bilgisayarimda kayitli. En ilgi cekebilecek olanlar da Panama gecisi videolari olacaktir diye dusunuyorum. Gemimiz de Panamax boydu, yani kanaldan gecebilecek en buyuk gemi. Sancak ve iskeleden 70'er cm. bosluk kaliyordu dockun beton bloklarina. Bu videolar YouTube hesabimda yuklu. Ilgilenen olursa linklerini bu konuda veya baska bir konu acarak paylasabilirim.
Sen simdi
caps diyince aklima geldi.
caps lafini ben daha gecen gemide ogrendim, yeni...

Bilmiyorum incisozluk'e uye misiniz, ben hic ilgilenmem. incisozluk'un kurucusu Serkan Inci de ayni benim gibi sirf hobby maksatli secmis meslegi, benim son calistigim gemide beraberdik. Orada tanistim kendisiyle. Ondan ogrenmistim
caps lafini...

Hatta beraber cekilmis fotomuzu koyayim;

Drk yazdı:Çok renkli bir giriş oldu

Hoşgeldiniz tekrardan, keyifli forumlar diliyorum

Umarım en kısa sürede istediğiniz rolexe kavuşursunuz

116713LN var hedeflerimde ama masabasi ise gectigimde almayi dusunuyorum, daha ileride. Bu meslekle, cok takamiyorum saat. Evde bombos duruyor vallahi...

Kaptan olsam temiz ortam derim gemiye gotururum yanimda ama makinaci olunca gemiye de goturulmuyor...

asymptote yazdı:Hoş geldin slowokan

Forumda kaptan ve denizci de makinacı gibi çok sayıda mevcut.. İyi yolculuklar aynı zamanda..

Evet, bir tane kaptani hatirliyorum. Bayagi teknik bir seyler anlatiyordu, simdi nickini unuttum. Hatta sayesinde
Longitude filmini ogrendim onun yazdigi konuyu okurken.
vincefb yazdı:Ben tanışma bölümünde kendimi tanıtmadım bile dan dun daldım

herojd11 yazdı:yolculuğunuz ne tarafa?
Hirvatistan gorunuyor internet sitesinde. Yuklu gelecek gemi. Ilk limanim tahliye limani olacak yani. Dolum limani olmasina gore daha yogun gecer. Kotu haber...