TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Geç Bir Merhaba..:)

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Geç Bir Merhaba..:)

Mesaj FatihGS » 30 Kas 2012, 00:29

Hoşgeldiniz ve dahi şimdilik güle güle
Kullanıcı avatarı
FatihGS

Mesaj aokyy » 30 Kas 2012, 00:36

Tekrar hoşgeldin. :champ:
Kullanıcı avatarı
aokyy

Re: Gec bir merhaba..:)

Mesaj asymptote » 30 Kas 2012, 00:38

Hoş geldin slowokan :champ: Forumda kaptan ve denizci de makinacı gibi çok sayıda mevcut.. İyi yolculuklar aynı zamanda.. :champ:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj vincefb » 30 Kas 2012, 00:41

Hoş geldin REyiz :champ: Ben tanışma bölümünde kendimi tanıtmadım bile dan dun daldım :lol:
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj herofb » 30 Kas 2012, 00:42

tekrar hoşgeldiniz :champ:

yolculuğunuz ne tarafa?
Kullanıcı avatarı
herofb

Re: Gec bir merhaba..:)

Mesaj slowokan » 30 Kas 2012, 00:45

Tesekkurler arkadaslar; hydrocon, mlm, vmetin, Thevenin, Drk, SeRxx, zfr, FatihÖzdemir , aokyy, asymptote, vincefb, herojd11... :champ:

Thevenin yazdı:Detayli, capsli bio review icin tesekkurler :D Gemiden capsler yine sart mutlaka donuste :thumbup: :D :champ:

Calistigim gemilerde cektigim 1000'den fazla foto var bilgisayarimda kayitli. En ilgi cekebilecek olanlar da Panama gecisi videolari olacaktir diye dusunuyorum. Gemimiz de Panamax boydu, yani kanaldan gecebilecek en buyuk gemi. Sancak ve iskeleden 70'er cm. bosluk kaliyordu dockun beton bloklarina. Bu videolar YouTube hesabimda yuklu. Ilgilenen olursa linklerini bu konuda veya baska bir konu acarak paylasabilirim.

Sen simdi caps diyince aklima geldi. caps lafini ben daha gecen gemide ogrendim, yeni... :D Bilmiyorum incisozluk'e uye misiniz, ben hic ilgilenmem. incisozluk'un kurucusu Serkan Inci de ayni benim gibi sirf hobby maksatli secmis meslegi, benim son calistigim gemide beraberdik. Orada tanistim kendisiyle. Ondan ogrenmistim caps lafini... :P Hatta beraber cekilmis fotomuzu koyayim;

Resim

Drk yazdı:Çok renkli bir giriş oldu :) Hoşgeldiniz tekrardan, keyifli forumlar diliyorum :champ: Umarım en kısa sürede istediğiniz rolexe kavuşursunuz :thumbup:

116713LN var hedeflerimde ama masabasi ise gectigimde almayi dusunuyorum, daha ileride. Bu meslekle, cok takamiyorum saat. Evde bombos duruyor vallahi... :( Kaptan olsam temiz ortam derim gemiye gotururum yanimda ama makinaci olunca gemiye de goturulmuyor... :?

asymptote yazdı:Hoş geldin slowokan :champ: Forumda kaptan ve denizci de makinacı gibi çok sayıda mevcut.. İyi yolculuklar aynı zamanda.. :champ:

Evet, bir tane kaptani hatirliyorum. Bayagi teknik bir seyler anlatiyordu, simdi nickini unuttum. Hatta sayesinde Longitude filmini ogrendim onun yazdigi konuyu okurken.

vincefb yazdı:Ben tanışma bölümünde kendimi tanıtmadım bile dan dun daldım :lol:

:lol: :D :lol:

herojd11 yazdı:yolculuğunuz ne tarafa?

Hirvatistan gorunuyor internet sitesinde. Yuklu gelecek gemi. Ilk limanim tahliye limani olacak yani. Dolum limani olmasina gore daha yogun gecer. Kotu haber... :roll:
Kullanıcı avatarı
slowokan

Mesaj Thevenin » 30 Kas 2012, 01:38

Titremelik titretmelik bir tesaduf, ibretlik capsler geliyor :D Usuyoruz SlowOkan Reyiz :D :thumbup:

Serkan reyize soylersin acilmiyor sozluk zaten yavas, zor giriyoruz bazen, makina yagi sursun biraz :D

slowokan yazdı:Resim
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj slowokan » 30 Kas 2012, 01:49

Thevenin yazdı:Titremelik titretmelik bir tesaduf, ibretlik capsler geliyor :D Usuyoruz SlowOkan Reyiz :D :thumbup:

Serkan reyize soylersin sozluk yavas, zor giriyoruz bazen, makina yagi sursun biraz :D

Sen konusuyor musun Serkan'la? Ben daha 4 saat once yazistim. Su anda Singapore'da demirdeler. Sludge pompasini takmakla mesguldu. Bizden 6 saat ilerideler. Ben burada saat 21:00'ken yazismistim, gecenin 03:00'ydu demek orada. Sludge pompasini takmis, her tarafi batmistir mutlaka. Dinlenmek icin kontrol dairesine gelmis de o arada yazmis bana.

Serkan gemide hep girer nete. Hem de gemideki net inanilmaz pahali. Adam ayda 500 USD'ini nete harciyor, sirf millete mesaj yetistirmek icin, o derece... :P

Cok guzel gunlerimiz gecti gemide onunla. Hatta ben gemiden indikten sonra benim gorevime o gecti. Kamarami tertemiz yapip ona teslim ettim. Bogazda gemiden inmeden once en son cektigim fotograf... Kamarada hem benim, hem Serkan'in esyalar var. Ben esyalarimi cikariyorum, Serkan da eski kamarasindan benim kamaraya tasiniyor, sabahin 06:00'si, o sirada bogazi geciyoruz, kuzeyden guneye dogru.

Karsi duvardaki panel de, makina dairesinin minik ekrani. Unmanned mode'a gectigimiz zaman asagida olan bitenden haberimiz o sekilde oluyor. (Teknik seylerle ilgisi olanlar icin detaya girdim);

Resim
Kullanıcı avatarı
slowokan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners