Yaklasik bir yila yakin zamandir forumu takip etmeme ragmen kendini tartismalara katilmamis, okuyucu olmakla yetinmistim. Sanirim kendimi tanitmanin vakti coktan gecti. 34 yasindayim, esasen ankaraliyim ve butun egiitimi ankarada tamamladim,son 11 yildir istanbulda yasiyorum.
Aslinda uzun suredir saatlere ilgi duysam da, son 1 yilda bu forum sayesinde butun begenim ve zevklerimin degistigini farkettim. Farkli durumlarda kullandigim birkac saaatim mevcut. En severek taktigim saat esimin ailesinin dugun hediyesi olan omega seamaster, ve genelde spor giyinirken veyapilis amacina uygun scuba dalarken dahil kullaniyorum. Tabi mares dalis bilgisayarinin yaninda, ama bezelin yapilis amacina uygun kullanmak hosuma gidiyor. Bunun yaninda bir adet dresswatch olarak kullandigim frederique constant fc700 um var, nispeten yeni aldim, bir yurtdisi seyahat sirasinda bir kac bira icmeninde etkisiyle fazla dusunmeden aldim, hic pisman olmadim. 17 yillik bir swatch im var, basina gelmeyen kalmadi, hala severek kullanirim. Yelken e merak sardigim donem seiko valetura almistim, yelken e vakit kalmadi, saat duruyor, kasasi buyuk geldigi icin fazla kullanamadim.
Gorusmek uzere