kıymetli arkadaşlar;
tüm hoşgeldin diyen dostlara teşekkür ederim.ayrıca tüm samimiyetimle bende sizlere hoşbulduk diyorum.umarım sadece saat alma maceram süresince değil,sonrasında da sizlerle hem paylaşım yapmaya(aslında saat konusunda ki cehaletimi göz önüne alındığında daha çok siz paylaşacak bende payıma düşeni alacağım

) hemde ilerleyen zaman içinde insani ilişkilerimizi ilerletiriz.zaten böyle bir konuya ilgi duyan insanların hep sıradan insanlardan dünya görüşü olarak pozitif yönde ayrıştığını düşünmüşümdür.çünkü saat merakı ve bilgisi sadece salt marka veya makinalardan ibaret değildir.bence saat konusunda ilgili-bilgili olan insanın, iç düyasında sanatsal-estetik kaygıların olduğunu,bunun yanında hayata daha eleştirel bakıp aslında fark yaratan şeylerin ayrıntılarda gizli olduğunu düşünen ama enaz bunun kadar bilime-mühendislige hayran olduğuna inanıyorum.bu bahsi geçen özelliklerin ise bence insanın zengin-fakir veya belli ölçüde eğitim almak kaydı ile eğitim seviyesinden veya kişinin yaptığı işten de bağımsız olduğuna inanıyorum.
tekrar herkese teşekkür ederim arkadaşlar.