TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat/Performans K覺yaslamas覺

Mesaj asymptote » 11 Ara 2012, 01:51

Anlad覺覺m kadar覺yla prestije 癟ok da fazla 繹nem vermiyorsunuz, o halde al覺n bir Steinhart rahat edin, emin olun 癟ocuklar覺n覺za miras b覺rak覺rs覺n覺z..
Saat ii bu arada b羹t癟eyle 癟ok ilgilidir (her eyde olduu gibi.. :D ) B羹t羹n 繹nceliklerinizi halletiyseniz, i saate kald覺ysa bilemem tabi..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 01:55

herojd11 yazd覺:g繹rmezden geldiniz ya da cevaplama gerei g繹rmediniz ama 癟ok k覺saca bu konuya yazd覺klar覺ma ve 繹rneklere bir g繹z gezdirin isterseniz.... sonra bence hala Rolex mi Steinhart m覺 diye arat覺rma gerei duymayaca覺n覺z覺 d羹羹n羹yorum , siz ne ar覺yorsunuz 繹nemli olan bu 癟羹nk羹 saat ararken Rolex al覺nmaz , Rolex istenir ve dier kriterlere pek bak覺lmadan al覺n覺r eer konu kriter o , bu ise iinizi g繹recek y羹zlerce saat var bence masrafa gerek yok

Ben asl覺nda hep Rolex i癟in biriktirdim taki k覺yaslamay覺 g繹rene kadar. G繹rmemi olsam alm覺t覺m Rolex. Evet istiyordum sonra okuyunca Rolex o rakamlar覺 haketmiyor isme 繹d羹yorsun diye bende sorma gerei g繹rd羹m a癟覺kcas覺. Yoksa Hsnmrycl hakl覺s覺n覺z elbette ben Rolex diyordum. San覺r覺m m羹hendis olmam teknik bir analiz istetti bana . Yani Rolex i 20k lara tas覺yan sudur sudur diye . Sizce bir Rolex 20k l覺k bir modeli fabrikya maliyeti nedir d羹羹nd羹n羹zm羹?
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Ya: 48
Kay覺t: 26 Tem 2010, 03:18

Mesaj drk » 11 Ara 2012, 02:04

Defalarca 繹rnei yaand覺覺 gibi bu sohbet de bir yere varamayacak ;)

Rolex rolextir, steinhartta steinhart. Birbirlerine benzeseler de bambaka iki saatten bahsediyoruz. L羹ks t羹ketimde mant覺k aranmaz. Paray覺 verirsin, oyunca覺n覺 al覺rs覺n, bitti :D

Maliyet hesab覺 vs. girmeyin bouna, m羹mk羹nse ikisini de kolunuzda deneyin ;) Hangisinin doru olduuna belki o anda deil ancak bir s羹re sonra karar vereceksiniz :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 02:08

Drk yazd覺:Defalarca 繹rnei yaand覺覺 gibi bu sohbet de bir yere varamayacak ;)

Rolex rolextir, steinhartta steinhart. Birbirlerine benzeseler de bambaka iki saatten bahsediyoruz. L羹ks t羹ketimde mant覺k aranmaz. Paray覺 verirsin, oyunca覺n覺 al覺rs覺n, bitti :D

Maliyet hesab覺 vs. girmeyin bouna, m羹mk羹nse ikisini de kolunuzda deneyin ;) Hangisinin doru olduuna belki o anda deil ancak bir s羹re sonra karar vereceksiniz :thumbup:

Drk steinhart 覺 deneyebilsem sat覺覺 yok . Drk sizdende bir 繹neri rica etsem
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Mesaj drk » 11 Ara 2012, 02:10

Bence steinharttan balay覺n, olmad覺 az bir zararla elinizden 癟覺kar覺rs覺n覺z. Beenirseniz zaten sorun yok ki beeneceinizi umuyorum :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Frax » 11 Ara 2012, 02:14

100 yildir var olan bir marka istedigi parayi talep edip karsiliginda bunu da veren insanlar varsa sadece prestij icin dememiz haksizlik olur. Otomobil ile benzetmeler bence yerinde, Rolex Mercedes'tir, beklentiniz neyse size onu verir.

Daha once hangi saatleri kullandiniz?
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 02:15

Saolun 1 2 g羹ne netleirim iyiki dan覺m覺覺m yoksa Rolex e okadar rakam 繹deyecektim Steinhart en iyisi oldu ahs覺m ad覺na
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 02:16

Frax yazd覺:100 yildir var olan bir marka istedigi parayi talep edip karsiliginda bunu da veren insanlar varsa sadece prestij icin dememiz haksizlik olur. Otomobil ile benzetmeler bence yerinde, Rolex Mercedes'tir, beklentiniz neyse size onu verir.

Daha once hangi saatleri kullandiniz?

Daha 繹nce maurice lacroix kulland覺m . Frax rolex mercedes tamam da steinhart hangi araba bu durumda :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425 ve 114 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners