TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart ile Rolex'in Fiyat / Performans K覺yaslamas覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart ile Rolex'in Fiyat/Performans K覺yaslamas覺

Mesaj vmetin » 11 Ara 2012, 16:53

mrbars yazd覺:
vmetin yazd覺:Bagan, kilo vermem laz覺m, lezze deki k覺ymal覺 kaarl覺 pideler r羹yalar覺ma giriyor :(

reyiz sen de bir pide yedin, 羹st羹ne benimkini yedin, 羹st羹ne tahinliyi de yedin. arada atillan覺n pidesinden g繹t羹rm羹s羹n ahitler var.
en son pide tahtas覺n覺 zor kurtard覺m, 羹st羹nde di kal覺b覺n var. :D

覺k覺ta Burger King e zor att覺m kendimi :lol: :lol: :lol: :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 16:55

zub123 yazd覺:
watchstore yazd覺:
mrbars yazd覺:Rolex, Panerai, Cartier, Breitling, Omega, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Grand Seiko, Bvlgari, Chopard, IWC, Oris, Edox, Concord, Patek Philippe, Tissot, Maurice Lacroix bak覺p denemeden karar vermeyin.

Abi napt覺n aka yap覺yorsunuz . :)

mrbars aka yapm覺 olabilir. ama nolur size zahmet gidip rhodium'da ne kadar saat varsa hepsini deneyin.
eziyet edin onlara, hayata k羹st羹r羹n.

Neden herkez Rhodium a d羹man , talihsiz an覺larm覺 yaand覺 yani bukadar afedersiniz k繹t羹 bir yer ise direk Storks a bakay覺m . ahsen bende durum nedir bilmesemde k繹t羹 bir tecr羹be yaamak istemem. Zub bey sizin bir deneyiminiz oldumu acaba yetkili bayi ile ilgili
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Ya: 48
Kay覺t: 26 Tem 2010, 03:18

Mesaj mrbars » 11 Ara 2012, 16:56

ahahae vmetin :D bildiin sesli g羹ld羹m. :champ: :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
mrbars

Ya: 50
Kay覺t: 07 Mar 2012, 12:39

Mesaj AboveTheRim » 11 Ara 2012, 16:57

Watchstore iin ucunda 10-12 bin liral覺k para fark覺 var ;b iz tabiki sizi kollayaca覺z Mercedes'mi alay覺m Ford'mu diye sorarsan覺z.Ama ev var araba var 5 y覺ll覺k bir beklenti var tamam Rolex'in zaman覺 gelmi :thumbup: Zaten a癟覺k a癟覺k s繹yledik aradaki kalite fark覺n覺.

Authorised Dealer 'lar aras覺nda eminim bir癟ok kavga 癟覺k覺yor bu fiyat k覺rma meselelerinden, 癟羹nk羹 saatleri belli bir fiyat覺n alt覺na satmalar覺 yasak , bizimkiler indiriyor. Kesinlikle isim vermeyin ;)

Bu fiyatlara 癟覺kmaya kesin karar verdiyseniz IWC,Panerai vs. ge癟in Rolex'ten hi癟 saa sola sapmay覺n.Hadi hay覺rl覺 olsun

Not1: Asymptote'un yaz覺s覺n覺 g繹rd羹kten sonra uyand覺m :!: Airking veya Sub ne alaka? Bukadar m覺 fark olur 2 se癟im aras覺nda. Tek benzerlikleri markalar覺. Biraz daha okumal覺, arat覺rmal覺s覺n覺z :(
En son AboveTheRim taraf覺ndan 11 Ara 2012, 17:07 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 2 kere d羹zenlendi.
Mutluluk baar覺ya, baar覺 ise zaman覺 deerlendirmeye bal覺d覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
AboveTheRim

Ya: 36
Kay覺t: 08 Kas 2011, 05:06

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 16:58

Drk yazd覺:
vincefb yazd覺:Bakan fiyat veriyorum :D 12,500 liran覺n 羹st羹 ise alma... alt覺 her fiyata al ;)

10 tane al覺yorum bu fiyata :D Fabrika sat覺 maazas覺 m覺 var bakan? :D

Watchstore, acele etmeyin, b羹t羹n markalar覺 deneyin ancak denemeden 繹nce onlar hakk覺nda bilgi edinin, imdi vereceiniz karardan ilerde piman olmamak i癟in bunun olmas覺 gerekiyor.

Drk Bey doru s繹yl羹yorsunuzda baksan覺za daha gitmedim bile Rhodium a kutuyu a癟t覺rd覺lar bana :) Yok acelemiz yok tam bir istiare ile en g羹zel 羹r羹n羹 al覺ca覺m kendi 癟ap覺mda. f/p orant覺s覺n覺 fiyat覺 d羹羹rerek y羹kseltmeyi hedefliyorum . performans覺 artt覺rma ans覺m olmad覺覺na g繹re gemileri karadan y羹r羹tmeye bak覺caz art覺k
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Mesaj asymptote » 11 Ara 2012, 16:59

watchstore bu durumda derin bir nefes al, arkana yaslan ve saat alma olay覺n覺 bir s羹reliine ertele.. En ba覺nda ben dahil bir癟ok arkada覺m覺z s繹yledi: Forumu ve dier kaynaklar覺 bir g羹zel arat覺r, alaca覺n saate kani ol, akl覺nda ek ve 羹phe kalmas覺n. Rolex al覺nacaksa herojd gibi al覺nmal覺. Planl覺, programl覺 ve ne yapt覺覺n覺 bilerek. Siz birikim yapm覺s覺n覺z ancak bu s羹re zarf覺nda hi癟 saatleri arat覺r覺p incelememisiniz. Tekrar s繹yl羹yorum: Saat ii aceleye gelmez! Al覺p da piman olmak var, ikinci elde sat覺p bir Steinhart kadar zarar etmek var, var da var.. u anda karar vermeniz bence 癟ok yanl覺, namluda tek mermi var ve siz bir yere s覺kay覺m neresi olursa olsun diyorsunuz, durun 繹nce nian al覺n :) :thumbup:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 17:09

AboveTheRim yazd覺:Watchstore iin ucunda 10-12 bin liral覺k para fark覺 var ;b iz tabiki sizi kollayaca覺z Mercedes'mi alay覺m Ford'mu diye sorarsan覺z.Ama ev var araba var 5 y覺ll覺k bir beklenti var tamam Rolex'in zaman覺 gelmi :thumbup: Zaten a癟覺k a癟覺k s繹yledik aradaki kalite fark覺n覺.

Authorised Dealer 'lar aras覺nda eminim bir癟ok kavga 癟覺k覺yor bu fiyat k覺rma meselelerinden, 癟羹nk羹 saatleri belli bir fiyat覺n alt覺na satmalar覺 yasak , bizimkiler indiriyor. Kesinlikle isim vermeyin ;)

Rolex'ten hi癟 saa sola sapmay覺n.Hadi hay覺rl覺 olsun

Vallahi sormay覺n 10 senedir hep beyinle 癟al覺t覺k 癟ok emek verdik art覺k vaktidir diyorum. Baba dan atadan birey g繹rmedik en b羹y羹k servet eref kald覺 bize diye d羹羹n羹yorum , imdide o nispette istiyorum asla g繹steri olsun diye deil bir idealdi ama癟t覺 yani o sebeple ulat覺m yapabildim demekti benim i癟in . Yoksa biz yerimizi yurdumuzu haddimizi bilen insanlar覺z . Ben hani abes gelebilir ama i arkadalar覺m olsun patronum olsun saatim orjinal demeye bile 癟ekinirim yanl覺 anla覺lma olmas覺n diye. Siz nas覺l ald覺n覺z ne koullarda ka癟 senede nas覺l uralar vererek ald覺n覺z kimse bilmez . Bakal覺m arkadalar覺n verdii fiyat baremine paralel bir 癟izgide firma ile g繹r羹 salayaca覺m. Onlar da insan diye d羹羹n羹yorum herhalde bir esneklik g繹sterirler. Bakt覺k olmuyor belki grey market olay覺na girebilirim neden olmas覺n ki ? Grey marketin bir dezavantaj覺 olurmu acaba art覺lar覺 eksileri neler bize bilirsiniz .
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 17:11

asymptote yazd覺:watchstore bu durumda derin bir nefes al, arkana yaslan ve saat alma olay覺n覺 bir s羹reliine ertele.. En ba覺nda ben dahil bir癟ok arkada覺m覺z s繹yledi: Forumu ve dier kaynaklar覺 bir g羹zel arat覺r, alaca覺n saate kani ol, akl覺nda ek ve 羹phe kalmas覺n. Rolex al覺nacaksa herojd gibi al覺nmal覺. Planl覺, programl覺 ve ne yapt覺覺n覺 bilerek. Siz birikim yapm覺s覺n覺z ancak bu s羹re zarf覺nda hi癟 saatleri arat覺r覺p incelememisiniz. Tekrar s繹yl羹yorum: Saat ii aceleye gelmez! Al覺p da piman olmak var, ikinci elde sat覺p bir Steinhart kadar zarar etmek var, var da var.. u anda karar vermeniz bence 癟ok yanl覺, namluda tek mermi var ve siz bir yere s覺kay覺m neresi olursa olsun diyorsunuz, durun 繹nce nian al覺n :) :thumbup:

Hakl覺s覺n覺z sabr覺m vard覺r zaten . Sab覺r sab覺r devaml覺 zaten aceleye gelicek kadar bir rahatl覺覺m yok . ok saolun bir hayli yard覺mc覺 oldunuz hepinize teekk羹r ederim
Kullan覺c覺 avatar覺
Kerem77

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: schwager, sphinx ve 192 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners