Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
fbolukbas » 22 Ara 2012, 23:05
Asym. nefis bişey buuuu..

Yenimi? öyleyse hikayeyi bilmiyorum..
Markaya olan sevgini biliyorum ama.

Edit: Başlıkları sırayla dolaşırken hikayeye rastladım

-

fbolukbas
-
asymptote » 22 Ara 2012, 23:16
Adaşım teşekkürler..

ferhat abi hem yeni hem eski

Bu saati uygun fiyata GG üzerinden bir satıcıdan almıştım. Saatin belli yerlerinde sıkıntılar vardı tabi. Çok değerli bir ustam var, kendisine emanet ettim saati. Sağolsun sayesinde yeni gibi oldu saat. Tek sıkıntı kadranda çizikler var, onu da ben restore ettirmedim, ileride belki orjinal bir kadran bulurum ümidiyle. Bulamaz isem bakarsın Bülent abi gibi alırım elime fırçayı dremeli girişim kadrana belli mi olur..

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
-

buTa
-
asymptote » 23 Ara 2012, 00:19
buta

aokyy

vincefb
Buna girişmem herhalde fbolukbas, şaka ediyorum

Restore edilecekse de profesyonel ellerde olmalı.. Aslında kadran işi tümüyle ayrı bir çalışma alanı biliyorsun. Saatçiler bulaşmak istemezler, çünkü çok zaman alıcı bir iş ve aynı zamanda farklı araç gereç ve malzemeler gerektiriyor kadran restorasyonu. Ben saatin kollarına ve indekslerine lume çekebileyim bana yeter..

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot], onurkoseoglu, sasuta, thermoter, timeluxury, yaman20 ve 201 misafir