TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

STII 2012: Swiss Time in İstanbul

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Swiss Time in İstanbul

Mesaj Frax » 24 Ara 2012, 01:22

Fotoğraf olmaması çok doğal çünkü vitrinden fotoğraf çekmek pek mantıklı değil :)

Çağlar abi geldiğin için teşekkürler, dönüşte sıkıntı olmamıştır umarım :thumbup:

Bülent hocam sizinle tanışmak keyifliydi, İstanbul'a tekrar bekleriz :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj KKarakuş » 24 Ara 2012, 01:25

Frax yazdı:Fotoğraf olmaması çok doğal çünkü vitrinden fotoğraf çekmek pek mantıklı değil :)

Çağlar abi geldiğin için teşekkürler, dönüşte sıkıntı olmamıştır umarım :thumbup:

Bülent hocam sizinle tanışmak keyifliydi, İstanbul'a tekrar bekleriz :)

Fotoğraf derken , buluşmadaki fotoğraflardan bahsetmiştim desem doğru olacaktır. :) Saat yeterince görüyoruz , biraz da forum üyelerini görsek hiçte fena olmaz . :D
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Swiss time in Istanbul

Mesaj Bora71 » 24 Ara 2012, 12:39

Merhaba arkadaşlar,
Dün Lütfi Kırdar'daki Swiss time in İstanbul sergisine büyük bir heyecanla gitim. Ancak sonuç tam bir hayal kırıklığı oldu :( Bir fuar formatı beklerken 15-20 tane vitrin ile karşılaştım. Böyle bir organizasyonun yapılması tabi ki çok olumlu ve yürekten desteklerim ancak sonuç bence fiasko. Her markaya bir vitrin, başında kimse yok, saatleri inceleme, takma, yetkilerle sohbet etme imkanı yok. Benim fuardan anladığım tüm ürünlerin, koleksiyonun sergilenmesidir, yeni modellerin görücüye çıkmasıdır. Çok sınırlı modeller gelmiş, herhangi bir, örneğin Özgür Saat veya Konyalı gibi bir saat bayisinde çok daha fazla model vardır. Hasbelkadar bulabildiğimiz bir kaç yetkiliye durumu aktarınca ilk olduğunu, bu yüzden aksaklıklar olabileceğini söyledir. Kusura bakmasınlar ama bir organizasyonun ilk olması onun çok yetersiz olması için bir sebep olamaz. Ben aklımda olan bazı modelleri denerim, incelerim, sohbet ederim derken 10 dakikada ziyaretim bitti :D Örneğin Oris'in havacılık saatlerinden getirmemişler, TAG Heuer Carrera serisinden bir iki örnek var, Rolex toplam 10 saat var yok, inanılmaz kötüydü.
Umarım bundan sonraki organizasyonlar daha normal ve Avrupa seviyelerine yakın olur.
Okuyan herkese teşekkürker..
Kullanıcı avatarı
Bora71

Mesaj 2fast4u » 24 Ara 2012, 18:10

Swisstime tam eminonu meydani gibiydi bi cigirtkanlar yoktu
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Drago » 24 Ara 2012, 21:03

Yazık...
:(
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj fsinan » 24 Ara 2012, 21:58

hehe ne olduğu belliydi zaten. Tomofil fuarına gitmediniz mi hiç? Saati incelemenize izin verirler mi? O saatler satılacak daha sonra. Hey Allahım ;)

NOT:Bu mesajda fuarda araç inceleyemezsiniz demek istemedim. Yurtdışı otomobil fuarında kimse ile anahtar muhabbeti yapmazsınız, kapıları açıktır, fuar araçları fuarlarda gezer durur yıl boyunca. Türkiye koşullarında satılacak ürünler getirildiğinden sakınmış olmalılar demek istemiştim.
En son fsinan tarafından 25 Ara 2012, 20:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Frax » 24 Ara 2012, 22:39

fsinan yazdı:hehe ne olduğu belliydi zaten. Tomofil fuarına gitmediniz mi hiç? Saati incelemenize izin verirler mi? O saatler satılacak daha sonra. Hey Allahım ;)

Otomobil fuarında şu forumda bulunan birçok üye birçok aracı rahatlıkla inceleyebilir. Yaklaşım çok önemli orada. Burada ise hiç böyle bir niyet yoktu. Amaç sadece sergilemekmiş, anladığımız buydu. Autoshow da Mercedes SLS harici açıktı, araçların canı çıkmıştı mesela. Kimden neyi sakınmışlar Swiss Time da ben anlamadım.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Baran » 24 Ara 2012, 22:49

Herhangi bir saatciye gittiğimizdede dilediğimiz modeli deneyebiliyoruz o saatler satılmıyormu ? Autoshow da SLS ede bindim sağını solunuda kurcaladım fraxx ;) Organizasyon kötü olabilir aksaklıklar olabilir hepsi kabulumuz fakat bu sahipsiz 2-3 standla fuar yapılması anlamına gelmiyor.Markalar rağbet göstermemiş olabilir yada fuara katılımın cok olacağını düşünmediler o yuzdende önemsemediler hepsi olabilir.Zaten oraya çapulcu adam gelmez araba fuarlarında sıkca karşılaştığımız gibi o yuzden saatleri denetebilir en azından vitrinlerin başına muhattap birini koyabilirlerdi bunlar zor şeyler değil.Ben doğrusu üzülmüştüm gidemediğime biryandanda biliyordum böyle olacağını.Üzüldüysem orada caglar abiyle serdar abiyle diğer üyelerle olamadığım içindir yoksa denemek istediğim saati gider dukkandada denerim sağını solunu mıncıklarım kimsede gık edemez.
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 188 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners