Baran yazdı:Herhangi bir saatciye gittiğimizdede dilediğimiz modeli deneyebiliyoruz o saatler satılmıyormu ? Autoshow da SLS ede bindim sağını solunuda kurcaladım fraxx

Organizasyon kötü olabilir aksaklıklar olabilir hepsi kabulumuz fakat bu sahipsiz 2-3 standla fuar yapılması anlamına gelmiyor.Markalar rağbet göstermemiş olabilir yada fuara katılımın cok olacağını düşünmediler o yuzdende önemsemediler hepsi olabilir.Zaten oraya çapulcu adam gelmez araba fuarlarında sıkca karşılaştığımız gibi o yuzden saatleri denetebilir en azından vitrinlerin başına muhattap birini koyabilirlerdi bunlar zor şeyler değil.Ben doğrusu üzülmüştüm gidemediğime biryandanda biliyordum böyle olacağını.Üzüldüysem orada caglar abiyle serdar abiyle diğer üyelerle olamadığım içindir yoksa denemek istediğim saati gider dukkandada denerim sağını solunu mıncıklarım kimsede gık edemez.
Abi aynı taraftayız merak etme. SLS de dahil olmak üzere
Brckk Mercedes'in SLS hariç tüm araçları herkese açıktı ve SL döşemesini koparma çalışmalarına rastladık, hayvanın biri çekiştiriyordu. Aynı şekilde Mini GP kapalıydı önümdeki kişi bu araç niye açık değil yaa diye kapıyı deli gibi zorlarken ben aracı açabilir misiniz dediğimde 2 kişi aracı açtı ve gelip ilgilendi. Kastettiğim şey kullanıcı profili ve yaklaşım burada. Saat fuarından da bu sebeple yakındım ben. Sonuçta gelen kitle belli. Maçka'da organizasyon yapıyorsunuz, gelmesi muhtemel kişilerin profilinden net olarak eminsiniz, kimse size çıkarıp 100K CHF saati elden ele dolaştırın demiyor ama 500 CHF etikete sahip VSA nın bile gösterilmemesi çok ilginç. Saat fuarına merakı olmayan kim gelir ki? Dikizlenecek manken yok, aracın önünde fotoğraf çekilip "kanka makine fenaaa" yazılacak dikkat çekici bir obje yok.
2fast de aynı şeyi gözlemlemiş, biz herojd - Çağlar abiyle gezdik, Oris ve Perrelet standındakilerle sohbet ettik, Zenith standında da bir kız görevliydi ve o da az çok bilgili, bilgi eksikliğini kapatacak kadar ilgiliydi
Gelen en zararlı adam benim yahu orada, beni de atın millete saat gösterin ayıptır