TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Forumda Neden Yeni Nesil Grand Seiko Yok ?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Forumda Neden Grand Seiko Yok ?

Mesaj asymptote » 30 Ara 2012, 02:46

Forumda neden Grand Seiko yok?
vincefb yazdı:Hocam hayatta aldırmam sana gs falan parayı çarçur etmek yok ;) sokağa atılacak paramız yok lütfen :D

İşte bu nedenle yok :D

Foruma yeni gelen ve bütçesi elverişli olan arkadaşları hemen kendi titan grubuna alan bir kesim var, adama ivdedilikle bir iki Rolex aldırıyorlar.. Fatih Özdemir GS alacağını söyleyince de bu grup hemen atağa geçip yıldırma harekatına girişmedi mi? Aynı grup aynı şeyi vakti zamanında Drago'ya yapmıştı netekim.. :)

Bu durumu sadece GS için söylemiyorum, belli birkaç marka dışında yeniliklere ve güzelliklere maalesef kapalı bizim forum. Örneğin Fatih bey Zenith'i almadan önce bir danışma başlığı açsaydı o saati kolay kolay aldırmayacaktı bu arkadaşlar eminim, biz de o güzellikten mahrum kalacaktık.. :) Ama aldıktan sonra herkes beğeniyor, orası ayrı.. Demek ki bu ikna edici arkadaşların da ikna edilmeye ihtiyaçları var, ama buna bir türlü fırsat vermiyorlar.. :P
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj vincefb » 30 Ara 2012, 02:53

Hocam katılmıyorum size burada :? Ben FM ile ilgili başlık açsaydım aynı şey FM içinde olacaktı ;) Alacak adam eğer içine sinmiş ise başlık açmaz ve danışmaz gider alır :) yeter ki içine sinsin aklına yatsın ;)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj asymptote » 30 Ara 2012, 03:01

Öyle ama sen yeni değilsin ki. Senin deneyimin ve belli bir saat kültürün var, bu öz güvenle hareket edip bağımsız tercihlerde bulunabilirsin. Ancak saat danışmaya gelen yeni arkadaşlar öyle değiller, burada yazılıp çizilenlerden kolayca etkileniyorlar. İlk başlarda senin tercihlerinin şekillenmesinde örneğin clk başkan etkili olmadı mı?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj vincefb » 30 Ara 2012, 03:06

Hocam Drago veya Fatih beyinde bence danışmadan saat alabilecek kadar bilgili olduklarını düşünüyorum :thumbup: tabi genele vurunca bahsettiğinizde haklısınız.. Clk başkan bana direk bir öneride bulunmadı benim saatler hakkında fikir sahibi olmamda forumda okuduklarımın ve evet dolaylı da olsa Clk başkanın yazdıklarının büyük katkısı veya yönlendirmesi oldu ;)

Hocam ben bilmem :D Saat dedin mi PP benim için AP sizler içinde neyse O :D alırım satarım zarar istemiyorum diyenler içinse Rolex :thumbup:
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj asymptote » 30 Ara 2012, 03:10

Saat dünyası çok geniş başkan, bizler daraltıyoruz.. ;)
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj vincefb » 30 Ara 2012, 03:14

Valla hocam geniş olmasına geniş ama ceplerimiz o kadar geniş başkan :D

Yoksa var ya şov alanına çeviririm TSF'yi bir egzotikler alırım bir egzotikler alırım :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj Thevenin » 30 Ara 2012, 03:15

" Binicem ustune vurucam kirbaci " :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj vincefb » 30 Ara 2012, 03:17

hah işte aynen öyle reyiz :lol:
Kullanıcı avatarı
vincefb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot], ylmaz94 ve 188 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners