Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
asymptote » 30 Ara 2012, 03:17
Alemsiniz yahu..

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
Thevenin » 30 Ara 2012, 03:18
To the original poster minvalinde soruya donersek, Başkanların ve Ünlülerin Saatleri konusunda goreceli olarak ne kadar Grand Seiko ve/veya Seiko Credor var ise, forum genelinde de bu nispette veya daha az olmasindan daha dogal bir sey yok diye dusunuyorum, daha evvel bu konuya deginildigi gibi. Bu seviyede insanlar baskanliga yakinsamak istiyor. Herkes bir gun baskan olacak

Thevenin
-

Thevenin
-
asymptote » 30 Ara 2012, 03:26
Eee vince zaten başkan, o halde o söylesin biz alalım, uzamasın ve tatlıya bağlansın bu iş..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
asymptote » 30 Ara 2012, 03:42
Thevenin'in önermesinden yola çıkarak söyledim
Başkanlar ve ünlüler bölümünde wirstshot bekliyorum senden..

-

asymptote
-
serdarfb » 30 Ara 2012, 10:07
aokyy yazdı:Kendi adıma en başta yeterli bütçem yok diyeyim.
Bütçem olsa alır mıyım? Yine almam. Bunun en büyük sebebi kadranın üzerindeki GS yazısı.

Dalga geçmiyorum. Bu konuda gerçekten ciddiyim. Kalitesi, işçiliği kesinlikle tartışılmayacak bir saat zaten. Bunun yanında her modeli olmasa da fiyat/performansı da yerinde.
Sonuna kadar destekcinim kardeşim.

-

serdarfb
-
serdarfb » 30 Ara 2012, 10:12
Baran yazdı:KKarakuş ; Benim düşüncem eskiden beri cok net bu konuda.Foruma girdikten sonrada hiç değişmedi.Birkaç tane seikom oldu hepsinide cok severek kullandım ondan sonra birsürü saat aldım kullandım üst segment bircok saat denedim bileğimde bunların arasında GS de bulunuyor,GS bana aralarında tek birşey hissettirmeyenı oldu.Saat cok kaliteli kabul ama hiçbir özgünlüğü yok benım gözümde.O paraları ona hiçbirzaman vermem.Omega Rolex dememin sebebi şu anda sayıca forumda fazla oldukları içindir başka sebebi yok.Bu arada ben saatin zamanını hiçbirzaman tutmuyorum 10dk ileri yada geri gitmediği sürecede farketmem o yuzden inanılmaz zaman tutsun off ne saat ama gibi bir tarzımda hiçbirzaman yok.Ayrıca saati alıp yarın öbür gün sıkıldığımda elimde kalacağını bilmekte üzer benı.Buda ayrı boyutu.Bunlar tamamen benim kişisel görüşlerim.Sorduğun için acıkladım kendimce

Bu kadar meraklisi varken ikinci elde saat aninda satilir Baran.

:)
-

serdarfb
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna, kesikparmak, ringrang, sosyalcan ve 209 misafir