Bence bu fiyatlara alınabilecek en uygun 7750 mekanizmalı dress saatler bunlar, daha uygunu yok. Görsel olarak beğendiğimden oyumu Certina'dan yana kullandım
Analyzer yazdı:Frax Tissot'un 600$ fiyatı var zaten, Valjoux mekanizmalı bir saat daha kaç para olacak ki

Analyzer, 600$'lık olan model ETA C01.211 Chronograph mekanizmaya sahip; bu mekanizma kullanılan malzeme kalitesi ile Valjoux'un çok gerisinde. Tasarım olarak çok benzer olduğundan karıştırmış olmalısınız

fotoğrafını ekleyeyim :

Ayrıca ETA C01.211 mekanizma son yıllarda T-Navigator, Seastar, PRC200, Veloci, Garson gibi Tissot'un birçok modelinde kullanılmaya başlandı ve dolayısıyla etiket fiyatları çok uygun; bu yüzden dikkatli olup ETA 7750 ile karıştırmamakta fayda var

Yazın ben de bu iki modeli çıkarıp baktım ve sonra satış danışmanına sordum ''neden bu kadar yüksek fiyat farkı var ? '' diye. Cevap verdi: Efendim onun gün göstergesi var o yüzden fiyatı daha fazla, kolumda Tag Heuer Calibre 16 vardı( gün göstergesi yok), onun içinde aynı mekanizmanın olduğunu söyledi, haklısın deyip zor attım kendimi dışarı. ( Not: Saat&Saat değil

)