ncelikle saatin genel 繹zelliklerini yazal覺m;
- 7S36B Japon Mekanizma (23 Jewels)
- Saat 3 y繹n羹nde g羹n ve tarih g繹stergesi
- Akar saniye
- Y羹ksek derecede fosforlu g繹stergeler
- D繹nebilen bezel
- Su ge癟irmezlik 330ft (100metre)
- izilmeye dayan覺kl覺 bombe kristal cam
- izilmeye dayan覺kl覺 Kristal arka cam
- Parlat覺lm覺 y羹ksek kalite 癟elik kasa ve kordon
- Kasa 癟ap覺 - 42mm
- Kasa kal覺nl覺覺 - 14mm
* Saati sipari verdikten sonra -her ne kadar 癟ap覺n覺n 42mm olduu bilinse de- acaba bileime b羹y羹k gelecek mi diye teredd羹tte kalm覺t覺m(orta yollu bir bileim var

* Bence bu model hem klasik giyime, hem de spor giyime hitap ediyor. Ayr覺ca bezelin ve kasan覺n verdii o kalite hissi inan覺lmaz. Fiyat覺n覺n kat ve kat 羹st羹nde bir g繹r羹n羹m羹 var diyebilirim ve fiyat覺n覺 sonuna kadar hak ediyor.
* Kilit sistemi, resimlerde de g繹r羹lebilecei 羹zere 癟ift klipsli ve olduk癟a salam bir yap覺da.
* Bombeli 羹st cam覺 saate ayr覺 bir hava katm覺, ikinci olaraksa alt taraf覺n cam olmas覺 mekanizman覺n izlenebilmesini sal覺yor ve estetik bir g繹r羹nt羹 katm覺.
* Fosfor k覺sm覺na da deinmek istiyorum. Kan覺mca saatin fosforu olduk癟a kuvvetli bir yap覺da , doal veya yapay 覺覺ktan olduk癟a 癟abuk enerji toplayabiliyor ve hatta g羹neli bir havada d覺ar覺da geziyorsan覺z g繹lgede bile parlama yapabilir.

* Ben bu incelemeyi yapt覺m ki, bu saati arat覺ranlar veya bir saat aray覺覺 i癟inde olanlar , Seiko 5 SNZH55 hakk覺nda bir fikir sahibi olsun.
Kendimden biliyorum; bu incelemeler olduk癟a yararl覺 oluyor, ben bir 癟ok incelemeyi okudum ve o saatler hakk覺nda bilgi sahibi oldum.
Bu sebepten; yeni saat alan herkesin ufak da olsa bir incelemesini yapmas覺n覺 rica ediyorum, benim gibi bir 癟ok arkada覺n bu tip incelemelere ihtiyac覺 var.
* Son olarak; benim bu saati se癟imimden, saate sahip olmama kadar olan s羹re癟te bana yard覺mc覺 olan @hozburun, Hasan abime SONSUZ TEEKKR VE SAYGILARIMI SUNUYORUM.

* Umar覺m hi癟birinizi s覺kmam覺覺md覺r

* Sevgi ve sayg覺lar覺mla , Bekir.

Ve Resimler:

Son olarak lume Shoot ve sizleri kocaman bir g羹l羹mseme ile selaml覺yoruz.