Ama pampık öle mi ne yediğini hepimiz gördük masallahı var cok iyi besleniyor

*** Cengiz abi bu arada özür , senin kayış konusu arada tavşan yahnisine dönüyor konuyu baltalıyoruz pambık yerine

mlm yazdı:Lan psikolojimi bozdunuz, bugünden sonra kuru ekmek dahi vermiyorum hayvanoğluhayvana
mlm yazdı:Stark sorun değil muhabbet olsun
mlm yazdı:Lan psikolojimi bozdunuz, bugünden sonra kuru ekmek dahi vermiyorum hayvanoğluhayvana
Zakkumun ciceklerini tek tek ayırıp 1 gece 2 damla limon suyu eklenmiş suda bekletip zehirini atın sap ve kökleri ince ince kıyın , hafif tereyağında pul biber kalın cekilmis karabiber , bir miktar soğan ve kekikle biraz kavurun (istek halinde sarımsak eklenebilir) soganlar pempelestikten sonra 3 gün dolapta beklettigimiz marinelenmiş davşanımızı ekleyin hafif kavurup kısık ateşe alın.
stark yazdı:
Şöyle ki : Zakkumun kökünden türemiş olabilir
ozaman şöyle yapalım :Zakkumun ciceklerini tek tek ayırıp 1 gece 2 damla limon suyu eklenmiş suda bekletip zehirini atın sap ve kökleri ince ince kıyın , hafif tereyağında pul biber kalın cekilmis karabiber , bir miktar soğan ve kekikle biraz kavurun (istek halinde sarımsak eklenebilir) soganlar pempelestikten sonra 3 gün dolapta beklettigimiz marinelenmiş davşanımızı ekleyin hafif kavurup kısık ateşe alın.
Yok yok bu zıkkımın kökü böyle birşey değildi ben karıştırdım başka biseyin kökü koyuluyordu sanki icine![]()
Geneleksel olmaya yakın karikatürüde kendi kendime yollayıp kacayım en iyisi ben![]()
Dön TSF Saat Kayışları - Watch Straps
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
|