fsinan yazdı:Ben kasayı çok beğendim, böyle cafcaflı saatleri beğenmem genelde ama bunda herşey kıvamında. Saat üreticisi de güzel.
Çelik kasa, pvd kaplamalı düğmeler falan ve renklendirilmiş çok boyutlu dial ile silikon kayışla müthiş olacağını düşünüyorum.
Omega Seamaster alma planımı şimdilik ertelemek zorundayım sanırım![]()
Mekanizması konusunda ben bilgi bulamadım ama, nedir özellikleri? Muhakkak çok iyidir, de merak işte.
Kızımın doğumu 4.4.2009, rakamların toplamı 19. Bana hep uğur getirdi 19, olursa da alırsam nasıl mutlu olurum![]()
![]()
.ETA 2894-2 ETA also produces this movement. The 2894 is cutting edge, vibrating at 28,800 vph with 37 Jewels. This higher jewel count is mandated because this is a Modular Movement--a piggyback chronograph module is positioned on top of the 28 series movement, itself with 21 Jewels. A remarkable 12.25 ligne in width. These movements are showing up in more and more chronographs. Also available in a variety of configurations. Tag-Heuer, Chopard, Omega, and Baume & Mercier, among others, use this movement Examples of watches that use this movement: Omega automatic Speedmasters with helper dials at 3,6 and 9. Chopard Mille Miglia chrono, Ulysse Nardin Marine Chronograph, Hublot Navy, Girard Perregaux "Pour Ferrari"
Bond yazdı:Özel üretim farkı olmayan ve İsviçre / Avrupa listelerine eşitlenen Concord TSF Edition saatimiz yukarıda yazdığım fiyatlandırma ile proje katılımına açılmış olacak. Modelin fiyatını kesin olarak henüz yazmıyorum çünkü seçilecek kasa opsiyonu ve çelik bilezik / deri / silikon gibi alternatiflerin yukarıda belirtilen aralıkta ( 6.500 - 8.160 CHF ) farklı fiyatlara sahip olması. Arka kapak işlemesi için ise eğer çok farklı bazı isteklerimiz olur ise minimal oranda bir ekstra bedel eklenme durumu olabilecek. Bunlara tasarım bölümünde karar verilecek.
Concord TSF Edition saat katılımcıları ise bu limitli özel üretim saate standart model etiket bedelinin sadece % 55'ini ödeyerek sahip olabilecekler. Bu fiyatlandırma Concord Swiss / US ve DDLuxury firmasının özel koşullar ve fiyatlar sağlamasının yanında TSF - Türkiye Saat Forumu'nun markaya sağlayacağı tanıtım ve reklam servis bedelini proje katılımcısı üyelerimize ekstra indirim olarak saydırma isteğinin katkısı sonucu oluşmuştur. Ayrıca DDLuxury firması katılımcılara vade farksız veya çok düşük oranda vade ile taksitlendirme opsiyonu da sağlayacak.
Dön TSF Exclusive Limited Edition By Concord Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir
|