Bond yazdı:Konunun ilk sayfasına Concord Türkiye resmi temsilcisi olarak Distribütor arkadaşımız mesajını ekledi. Sonradan okuyacak arkadaşlar için link ve alıntı olarak buraya ekliyorum.
viewtopic.php?f=12&t=11771#p213694
Distributor yazdı:Arkadaşlar Merhaba,
Öncelikle, takipçisi ve üyesi olduğum TSF ile bu özel projenin ortağı olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu sizlere söylemek istiyorum. Bu özel proje için fikir birliği yaptığımız değerli Bond arkadaşımıza yaptığı eşsiz katkılardan ve fedakarlıklarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Temsilcisi olduğumuz CONCORD markası için ekleyeceğim çok fazla bir şey yok, çünkü Bond oldukça detaylı açıklamaları bizler için yapmış zaten. Alıp kullanacak arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.
Merak edebileceğiniz ya da aklınıza takılacak konularla ilgili aşağıda bir kaç açıklama yapmaya çalışacağım;
1. Saatleri görmemiş ya da görüp detaylı olarak inceleyememiş arkadaşlarımız için, kısa bir süre sonra gelecek yeni C2 versiyonların gösterimi için, küçük bir buluşma planlıyorum. İstanbulda ki, gösterim tarihini ve yerini gelecek arkadaşlarımızın da fikirlerini alarak açıklayacağım.
2. Ürünlerin teslimatı bizim tarafımızdan yapılacak olup, hiçbir gümrük vesaire işlemi için bir uğraşı gerekmeyecektir.
3. Ürünlerin siparişlerinden sonra ki tüm teslimat ve diğer detaylar eksiksiz olarak aktarılacaktır.
4. Bond ödeme koşullarının maksimum seviyede esnek olması için çok ricada bulundu. Bende bu konuyla ilgili olarak, taksit opsiyonu en verimli hale getirmek için bankamızla görüşmelere devam ediyorum.
Sağlıklı ve güzel günlerde görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın...
herojd11 yazdı:fsinan turuncu yakışmış seni böyle İsviçre taraflarında görmeyi özlemişim
mlm yazdı:Taksit imkanları memur ayarında olsa da biz de alabilsek, mesela şöyle ayda 100 TL'ye, imkansız mı ki acep..
Dön TSF Exclusive Limited Edition By Concord Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
|