İsmim Can, İstanbul'da yaşıyorum, Metal sektöründe faaliyet gösteren bir şirketim var. Saatlere çok küçük yaştan beri tutkunum diyebilirim. Çocukluğumda beni en mutlu eden şeylerden ikisi atarili ve hesap makineli saatlerimdi. Sonra swatchlar, ardından moda markalarıyla geçen bir karanlık dönemin ardından kalibrelere komplikasyonlara merak saldım, uzun bir zaman hayranlıkla okuyup takip ettiğim isviçre saatleri işin doğrusu bana hep gereksiz bir lüks gibi gelirdi. Hele Rolex alanlara hiç anlam veremezdim. ( Bugün nacizane koleksiyonumun gözbebeği 2007 model bir Sea-Dweller

Sonra bir gün cesaretimi ve birikmişlerimi toplayıp hayranı olduğum Steve McQueen anısına üretilen Tag Monaco Vintage'ı almaya gittim,haftalarca belki aylarca internetten dergilerden resimlerine baktıktan sonra koluma taktığımda anladımki her baktığımda beni mutlu etmesi, çeliğini parlatıp değişik açılardan bakarken duyduğum haz buna değermiş, ve o gün bugündür elimden geldiğince koleksiyonumu genişletmeye çalışıyorum.
Tüm saat severlere sevgiler, iyi paylaşımlar.