Herkese merhabalar, Her yerde Rolex olurda anketimizde Rolex olmaz m覺? Konumuz ilk Rolex saatinizi nasil ald覺覺n覺zla ilgili. Malum forumun en 癟ok kullan覺lan luxury saati zat-覺 muhteremleri olduu i癟in kendilerini ele ald覺k. Siz ilk Rolex'inizi nas覺l ve ne artlarda ald覺n覺z? Size kendi hikayemi anlatay覺m 覺kk覺 ile bize kendi Rolex alma hikayenizi anlatabilirsiniz Teekk羹rler iyi forumlar
i hayat覺nda baar覺ya ulamam i癟in rolex'in art覺s覺 olaca覺na inand覺覺mda ilk roleximi ald覺m. nitekim oldu da; giden paray覺 kazanmak i癟in daha 癟ok 癟al覺mak zorunda kald覺m. 癟ok 癟al覺t覺m 癟ook. hi癟 pasta yiyemedim ben. k覺z覺lc覺k urubu i癟tim, derede donla y羹zd羹m. hayat herkese g羹m羹 tepside sunmuyor. 癟ok zor 癟ok. zaten ekmek aslan覺n az覺nda. dedim ver o ekmei, sonra 癟覺kard覺m 癟ak覺y覺. ulan bu hikayeye nerden girdik gene. evet. ilk aslan覺 b繹yle ald覺m. evet.
Saat merak覺m hep vard覺 ama anlam覺yordum ho hala teknik bilgiye sahip deilimya neyse..Foruma girdikten sonra birs羹r羹 yen覺 markayla tan覺t覺m g繹z羹me kestirdiim zevkime hitap eden cou markayada sahip oldum zaman i癟inde.Kafamda eskiden beri hep Rolex vard覺 ama bir saate o kadar para verilmeyeceini d羹羹n羹p dorusu fiyat覺n覺 bile sormam覺t覺m.Sonra g羹n geldi g繹z羹 karartt覺m Rolex aray覺覺na girdim.Sevgili Razz bana destek oldu ve ilk Submarinerimi ald覺m.O anki mutluluumu anlatamam gece g羹nd羹z kolumdan c覺kartmad覺m.Taaki Lezze bulumas覺nda Drk kardeimin yen覺 nesil Submarinerini g繹rene kadar Sonra yeni nesil sub ve ard覺ndan DSSD...Art覺k hi癟bir saat Rolexin yerini tutmuyor bende Panerai cok sevmeme ragmen Rolex is Rolex
Bende vitrindeki omega y覺 sormak i癟in girdiim saatcimin naapacan omegay覺 Rolex verelim demesine m羹teakip benim "peki taksit yap覺yor musun?" Soruma hem de 10 cevab覺n覺 almamla, kolumda Rolex ile d羹kkan覺 terketmitim. Tabi o zaman buralar ba idi bah癟e idi tarla idi.