TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Motosiklet Hastaları Buraya

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Motosiklet Hastaları Buraya

Mesaj 2fast4u » 12 Mar 2013, 23:09

Agusta ile ilgili ne soylendi tam kestiremiyorum fakat kullanmis kisiler mi onu bilmek lazim.f3 tam anlamiyla yumusatilmis f4 dur .sehir ici cok yormaz daha fazla yazar cizerim ama once markayi ve tarzi belirlemek lazim.arac lambo sanirim bu durumda italyan tercih etmeniz daha mantikli ayni keyfi iki tekerde yasamak isterseniz.onun disinda sadece performans odakli tercih yaparsaniz japonda kawa tam nokta atisi.z800 icin hemen arastirmalara baslayiniz.hem cafe racer hem performans bir arada.ducati ve kawasaki de yonlendirme yaparim her iki markaninda tr distrubitorleri arkadasim.yalniz z800 ay sonu olacak ellerinde su an yok.kolay gelsin
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 12 Mar 2013, 23:15

Bu arada r6 yi simdi gordum %100 pist makinasidir uzak durum derim.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj SalihY » 12 Mar 2013, 23:27

tesekkür ederim yorumlar icin.

f3 icin aynı sekilde pist makinasi oldugu soylendi bana. dedigim gibi cok tecrübeli sayilmam, o yuzden de daha kullanimi kolay, hatayi forgiving bir sey daha dogru olabilir.

Marka ve tarz belirlemesi motora bagli esasen. Performans tabi ki onemli ama en buyuk kriter degil. Yakısıklı olması daha onemli benim icin makinanin, bir de kullaniminin verecegi zevk ve hissiyat.

Z800'e baktim az once, bir degisik duruyor makina. Dusunulebilir. Fiyat araligi hakkinda bilginiz var mi? Ducati Sport Classic 1000 icinse bir tane buldum ikinci el satilik, zaten sifiri yok artik bildigim kadariyla.

İsin asli icimden F3 geciyor en cok ama kafamda soru isaretleri var ;)

2fast4u yazdı:Agusta ile ilgili ne soylendi tam kestiremiyorum fakat kullanmis kisiler mi onu bilmek lazim.f3 tam anlamiyla yumusatilmis f4 dur .sehir ici cok yormaz daha fazla yazar cizerim ama once markayi ve tarzi belirlemek lazim.arac lambo sanirim bu durumda italyan tercih etmeniz daha mantikli ayni keyfi iki tekerde yasamak isterseniz.onun disinda sadece performans odakli tercih yaparsaniz japonda kawa tam nokta atisi.z800 icin hemen arastirmalara baslayiniz.hem cafe racer hem performans bir arada.ducati ve kawasaki de yonlendirme yaparim her iki markaninda tr distrubitorleri arkadasim.yalniz z800 ay sonu olacak ellerinde su an yok.kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj 2fast4u » 12 Mar 2013, 23:53

Elimizde f3 var, z800 var hadi bide ducati streetfighter koyalim .sorunsuzluk rahatlik ve ulasilabilirlik acisindan ayrica ikinci elde kolaylik acisindan kawasaki diyorum z serisi su an bir baska arkadasima alacagimiz bekledigimiz bir motor fiyat 10-11 euro civari yani monster 696 fiyati nerdeyse.ducati termi egzost ile ciplak 848 bence adina yakisan bir motor ve makinasi sorunsuz ama ikinci el sikintili cunku en basta italyan kitlesi belli fakat tarz motor fiyat yuksek .agusta iclerinde tek grenajli olani tek race olani ama en seksi olani .pist makinasi olamaz (niye si baska bir konu )ama o hissi verir kullanimi oturus pozisyonu f4 e gore daha soft bu arada her italyan yarisci ruhu yansitir bunun icin uretilir uzerinde iken motorun sertligi yol tutusu olarak sana geri doner sesini kaskin icinde dinlerken kullanirken salyanin aktigini hissedersin:)birde agusta binersin yani farklisindir ..bu motorda f4 de yasanan hararet problemi giderildi grenajda hava dolasimi icin degisiklik yapildi .fakat makine hassastir ilgi ister yikarken kesinlikle su gelmemesi gereken yerler vardir .ustasi tektir cengiz mise .ayarlari vardir dyno da yapilir yani iki tekerli ferrari dir yaklasik arti ve eksileri aynidir ben severim ama sizin icin erken niye motorsiklet nedir ne degildir biraz daha icine girip kendiniz karar verin derim.kawa alin satmasi kolay uyarsa ileride bir italyan alirsiniz yada japona devam neticede o da bir ninja boru degil:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Baran » 13 Mar 2013, 00:14

Özgür şiir gibi yazmışsın pek anlamam motordan ama seni dinlemek hoş :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj 2fast4u » 13 Mar 2013, 00:23

Baran bir pazar gazlama sonrasi cadde starbaks ta muhabbetimizi gorsen ya kafayi yemis bunlar der gidersin yada motoru kapip her pazar gelirsin:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Baran » 13 Mar 2013, 00:31

Cagırdında gelmedikmi abi :D Kafayı yemiş bunlar demem bayıla bayıla dinlerimde sonra motor alırsam nolur bilemiyorum arabada ölemedik motoru zorlamam :D
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj 2fast4u » 13 Mar 2013, 00:40

Kimleri baslattik sapasaglam duruyorlar ama bir isik gormem lazim yoksa kimsenin vebalini ustume almam bu zimbirtinin ustunde iken ne olacagini benden kaynakli olanlar haric allah bilir.(bknz.ist.trafik)pzar gunu icin ararim .musait oldugun zaman puro +gunun kahvesi benden:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 42 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners