TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Pipe / Pipo Merakl覺lar覺

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Pipe / Pipo Merakl覺lar覺

Mesaj mlm » 12 Mar 2013, 00:40

Cenk saolas覺n abicim, teekk羹rler :thumbup: :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj mlm » 13 Mar 2013, 13:24

Resim
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Mesaj Erdem35 » 13 Mar 2013, 23:09

Cengiz sigaray覺 b覺rakm覺s覺n ne g羹zel.... keke hi癟 heves etmeseydin bu pipo i癟melere...
Ders Al覺nmazsa,Tarih Tekerr羹r Eder....!!
Kullan覺c覺 avatar覺
Erdem35

Ya: 42
Kay覺t: 13 Ara 2012, 20:35

Mesaj mlm » 13 Mar 2013, 23:23

Erdemcim ince d羹羹ncen i癟in teekk羹rler :) zendirme gibi alg覺lama ama sigarayla kesinlikle ayn覺 ey deil, buna emin olabilirsin..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Mesaj Erdem35 » 13 Mar 2013, 23:39

ne bileyim t羹t羹n t羹t羹nd羹r gibi geliyor bana hep... ben 2007 de b覺rakt覺m sigaray覺..96 y覺l覺ndan beri baya覺 baya覺 i癟iyordum... 14 ya覺nda balad覺m... 2000 den sonra g羹nde 1,5 paket rahat i癟iyordum....sabahlar覺 uyand覺覺mda yatakta yak覺yordum ilk sigaram覺 ve gece yatmadan da yatakta i癟iyordum... sosyal ortamlarda puro da i癟erdim nargile de i癟erdim hepsi bende ayn覺 etkiyi yarat覺yordu, ya da ayn覺 ilevi g繹r羹yordu diyeyim o da;nikotin ihtiyac覺m覺 kar覺lamak.... sana bir dost tavsiyesi (sak覺n yanl覺 anlama) pipo i癟mek i癟in ay覺rd覺覺n ya da yaratt覺覺n zaman覺n 癟oald覺覺n覺 anlad覺覺nda en yak覺n 癟繹pe at onu...
Kullan覺c覺 avatar覺
Erdem35

Mesaj mlm » 13 Mar 2013, 23:54

Hi癟 i癟memek tabi ki hepsinden evla o tart覺覺lamaz Erdemcim.. G羹nde fazla deil, 羹癟 kere pipomu dolduruyorum, akam eve kesinlikle g繹t羹rm羹yorum, o beni istedii i癟in deil, ben onu istediim i癟in ve istediim zaman yak覺yorum, kesinlikle bir ba覺ml覺l覺k durumu s繹z konusu deil, i癟ime de olduk癟a az 癟ekiyorum..
Bir de hemen cepten 癟覺kar yak gibi bir durum da s繹z konusu deil, ona vakit ay覺rmak gerekiyor.. 襤stesen de her zaman i癟emiyorsun.. 襤癟ecein zaman haz覺rl覺k aamas覺 癟ok keyifli.. Ben hi癟 sigara i癟tiim d繹nemde bu kadar keyif ald覺覺m覺 hat覺rlam覺yorum..
Sigaraya meyletmeme sebep olur mu diye 癟ok kurcalad覺 ilk balarda akl覺m覺, hatta bug羹n yemekten sonra arkada覺mdan deneme maksatl覺 bir sigara al覺p yakt覺m.. 襤nan覺r m覺s覺n yar覺s覺nda s繹nd羹rd羹m, i癟emedim.
Pipo vas覺tas覺yla sigaray覺 b覺rakanlar var..
Ama hereyin 繹tesinde sonu癟ta bir t羹t羹n mamul羹nden s繹z ediyoruz, hi癟 i癟memek tabiki 癟ok 癟ok daha iyi..
Ama bazen kendine u soruyu sormadan edemiyor insan; "Sal覺覺m yerinde, peki ya keyfim?".. :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Mesaj Erdem35 » 14 Mar 2013, 00:03

Tabii ki Cengiz keyif 繹nemli.. :thumbup: ben de s羹tten 癟覺km覺 ak ka覺k deilim :D sigarayla(ya da t羹t羹n mamulleriyle) yollar覺m覺 ay覺rd覺m ama alkolle seviiriz hep :champ: ben 繹nceden bir karar al覺p b覺rakt覺覺n i癟in bu s繹zleri s繹yleme gereksinimi duydum;)
Kullan覺c覺 avatar覺
Erdem35

Mesaj mlm » 14 Mar 2013, 00:13

襤nsan hayat覺n覺n her an覺nda keyif ald覺覺 eyi yapmal覺, pimanl覺k yok ise o anda, o yapt覺覺ndan o an keyif ald覺ysa, ileride yapt覺覺 yanl覺 da olsa hissetme ihtimali olduu duygunun ad覺 kesinlikle pimanl覺k deil.. Evet, 癟ok benziyor, ama deil.. :) Bu s繹ylediklerim kesinlikle uursuz, umars覺z yaamak deil, asl覺nda tam tersi, an ile birlikte olabilmek.. Hem, belki yapt覺klar覺m覺zdan piman olabileceimiz bir geleceimiz bile yok, sadece an.. :)

Saolas覺n dostum :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 26 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners