TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Puro zerine Payla覺mlar Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Mesaj apesen » 16 Mar 2013, 13:37

Hmm, Sen diyorsan tamamd覺r abi, bug羹ne kadar en beendiim 5 puronun ikisi senin taraf覺ndan highly recommended. La Gloria Cubana - Gurkha Beauty :)
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullan覺c覺 avatar覺
apesen

Ya: 42
Kay覺t: 20 Tem 2011, 17:58

Mesaj 2fast4u » 16 Mar 2013, 19:23

1-Nimish
2-gurkha beauty
3-la gloria cubana
Arkdaslar bilgi olarak bunlarin kuba degil amerikan cigars olduklarini hatirlatalim .serkancaf U.S tesin sanirim sende. Toparladiktan sonra 4 ve 5 diyebiliriz.whiskey nub eklenebilir mi yoksa coffee break olarak mi kalsin
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj 2fast4u » 16 Mar 2013, 19:25

Bu arada k ile c nedense bence duzeltilmis:)sercankaf
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Mesaj sercankaf » 16 Mar 2013, 22:48

Ben Istanbul dayim, sadece ufak bir stok yapmisim ;)
Yaz gelsin tuketim bariz bir sekilde daha da artar zaten.
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullan覺c覺 avatar覺
sercankaf

Ya: 42
Kay覺t: 16 May 2012, 09:33

Mesaj whiskey » 17 Mar 2013, 06:18

Ahmet abi. :champ:

2fast sen daha Nub'lar覺 denemedin mi? Ne kadar ay覺p :D Ben Nub'lar覺 beeniyorum ama benim i癟in her zaman tamamlama veya kahve molas覺 purosu olarak kalacak. Geni geni vaktim, kaliteli bir i癟kim ve keyfimde varken hayatta i癟mem. Ayr覺ca, 2fast seninde duyduuna eminim ama duymad覺ysan listeye birde Arturo Fuente Hemingway Short Story ekle derim. G羹n羹 tamamlama, kahve aras覺 yada bir kadeh i癟kiyle i癟ilebilecek dier purolara gelirsek benim listemde u purolarda var:
Padron 1964 Anniversary Natural Principe
Arturo Fuente Hemingway short story (tercihen maduro)
Hoyo de Monterrey Petit Robusto (K羹ba)
Partagas serie d no 5 (K羹ba)
Nublar (464t'leri 癟ok beeniyorum, 460'lar benim elimde 癟ok ekilsiz kal覺yor toplum i癟inde i癟mekten 癟ekiniyorum :D )
Nimish (u s覺ralar f/p ise bu grupta favorim, 繹zellikle de white chocolate mocha ile 癟ok yak覺t覺r覺yorum)
Arturo Fuente Opus x love affair(hen羹z i癟me f覺rsat覺 yakalamad覺m ama beeneceime eminim)

Akl覺ma daha geldik癟e yazar覺m fakat bunlar basit癟e benim bu gruptaki favori purolar覺m. Sizlerinde 繹nerileri varsa onlar覺 da duymak isterim. ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Kay覺t: 10 Kas 2011, 11:14

Mesaj 2fast4u » 17 Mar 2013, 06:30

Whiskey amerikan cigars bulmasi genis bir kitle icin zor zira onlarin fiyat kalite oranlari uzun suren icimleri ve yeni markalar olmasi sebebiyle birbirleriyle rekabeti takdire sayan ve ilgimi cok cekiyor.nub vallahi denmedim :) coffee break acikcasi sevmiyorum su an bu amac icin son takintim toscerello cigarlar bence keyifli ,la aurora 107 robusto da keyif aldigim bir amerikan purosu.fuente yi biliyorum fakat sanirim denemedim .kubalilarda vegas robania gercekten guzel yumusak icimini sonuna kadar koruyor mevcut favorim.afiyet olsun
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 17 Mar 2013, 06:34

Birde padron lar icin nedense gereksiz pahali gibi yorumlar duyuyorum ve almaktan son anda vazgeciyorum cok yerde reklam ve sponsorluklari var gercekten deger mi yoksa bir amerikan ruyasi mi:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Mesaj whiskey » 17 Mar 2013, 07:21

Notlar覺m覺 ald覺m 2fast :thumbup: Vegas Robania'lar覺 bende 癟ok merak ediyorum. Haz覺r Amerika'da K羹ba purosu bulamama sorununu 癟繹zm羹ken en yak覺n zamanda siparilerimi vereceim. ;)

Padron'lar i癟in bende ayn覺 kukuya sahiptim. zellikle L4P'de Padron kutular覺ndan minik g繹kdelen yapan insanlar覺 g繹rd羹kten sonra merak覺m iyice artt覺 ve deneyim deneyimdir diyerek 2 adet Padron 1964 imperial maduro ve 5 adet Padron 2000 maduro ald覺m. Fiyat覺na kesinlikle dedi. zellikle 2000ler zaten piyasadaki dier purolara g繹re bile daha ucuz. stelik hem Padron hemde Madurosu ger癟ekten 癟ok kaliteli, f/p konusunda am覺 purolardan bir tanesi(bence). Gelelim 1964'lere. Fiyatlar覺 sebebiyle her zaman i癟ilecek purolar deiller ama bence yinede o efsane madurolar覺n覺n lezzetini unutmamak i癟in uzun zaman aral覺klar覺 b覺rak覺lmadan i癟ilmesi gereken bir puro. Heleki l4p'den gelen pozitif bir g繹z al覺kanl覺覺 da varken en yak覺n zamanda fiyat覺n覺 d羹羹nmeden denemeye 癟al覺 derim. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Kay覺t: 10 Kas 2011, 11:14

ncekiSonraki

D繹n TSF Puro - Cigars

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 20 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners