TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saat Kasa ve Bilezik Pasta-Cila ve Bak覺m覺

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Re: Saat Kasa ve Bilezik Pasta-Cila ve Bak覺m覺

Mesaj drk » 17 Mar 2013, 01:49

Sadece 癟izik alana s羹rmeniz yeterli ancak ton fark覺 daha dorusu dalgalanma olabilir, bu durumda yanlara doru ta覺rarak alan覺 geniletebilirsiniz. izik b繹lgeyi i癟inden 癟覺kan bezle ileri-geri hareketlerle bast覺rarak birka癟 dakika oval覺yorsunuz. K覺lcal 癟izikler i癟in kesin 癟繹z羹m, derin 癟iziklerde ise bir nebze azalt覺yor :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Karaku » 17 Mar 2013, 01:53

Drk yazd覺:Sadece 癟izik alana s羹rmeniz yeterli ancak ton fark覺 daha dorusu dalgalanma olabilir, bu durumda yanlara doru ta覺rarak alan覺 geniletebilirsiniz. izik b繹lgeyi i癟inden 癟覺kan bezle ileri-geri hareketlerle bast覺rarak birka癟 dakika oval覺yorsunuz. K覺lcal 癟izikler i癟in kesin 癟繹z羹m, derin 癟iziklerde ise bir nebze azalt覺yor :thumbup:

Tekrar teekk羹r ederim bunu 繹rendiim iyi oldu, saati imdi daha rahat kullanabilirim :) 襤yi geceler.
Kullan覺c覺 avatar覺
Karaku

Kay覺t: 18 Oca 2013, 23:35

Mesaj drk » 18 Nis 2013, 02:23

Resim

Adam olur mu dersiniz? :)
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj serdarfb » 18 Nis 2013, 09:18

Ben b繹yle takar覺m bunu. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj bengisaat » 18 Nis 2013, 09:23

James Bondun falan m覺 bu saat :)
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

Mesaj herofb » 18 Nis 2013, 09:25

oldu bile :)

unique scratched bezel Sea-Dweller on sale right now , do not miss the chance and be a part of this auction :)

for specail collectors only

Christie's
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Re: Ynt: Saat Kasa ve Bilezik Pasta-Cila ve Bak覺m覺

Mesaj hydrocon » 18 Nis 2013, 10:01

Pert olmu vahh :)
Her ey zehirdir m羹him olan dozdur.
Kullan覺c覺 avatar覺
hydrocon

Ya: 42
Kay覺t: 09 Haz 2012, 10:31

Mesaj onuroz » 26 Ara 2013, 11:41

merhabalar, daha once farkli konu basliklarinda akrilik cam haric diger cam cesitlerine polisaj yapilamadigini ve uzerindeki ciziklerin giderilemedigini okumustum. burada bahsi gecen polywatch tum camlar gecerli mi ?

-10senelik baba hediyesi manevi degerli bir seikom var. mineral camli, parlak mat karisik celik kordonlu. kocaelindeki saatcilerin tamami gerek cam cizikleri gerek bilezik cizikleri icin biz bunu yapamayiz olmaz diyorlar. ben de kendi basima cizik gidermek temizlemek istiyorum bunun icin bir kac soru sormak istiyorum:
piyasada satilan "metal polish" leri bir bez veya pamuga damlatsak ve saate uygulasak cape cod un gordugu isi gorur mu? (daha once gumus parlaticiyi metal bir kalemde deneyip basarili sonuc elde etmistim) benim anladigim kadariyla mat kisimlar icin ise 3M pad veya zimpara ile ustunden gecmek gerekiyor.mat yerler sadece zimparalanip birakilcak mi yoksa sonrasinda cila tatbik edilcek mi? parlak yerler ise parlatilmaya baslanmadan once gene zimparalanmali mi? ayrica eger bu cilalarin mat yerlere degmemesi gerekiyorsa mat ve parlak yerlerin maskelemesini bant ile yapmak gerekiyor? bilgilendirirseniz sevinirim...
Kullan覺c覺 avatar覺
onuroz

Ya: 36
Kay覺t: 05 Ara 2013, 15:39

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 39 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners