onuroz » 26 Ara 2013, 11:41
merhabalar, daha once farkli konu basliklarinda akrilik cam haric diger cam cesitlerine polisaj yapilamadigini ve uzerindeki ciziklerin giderilemedigini okumustum. burada bahsi gecen polywatch tum camlar gecerli mi ?
-10senelik baba hediyesi manevi degerli bir seikom var. mineral camli, parlak mat karisik celik kordonlu. kocaelindeki saatcilerin tamami gerek cam cizikleri gerek bilezik cizikleri icin biz bunu yapamayiz olmaz diyorlar. ben de kendi basima cizik gidermek temizlemek istiyorum bunun icin bir kac soru sormak istiyorum:
piyasada satilan "metal polish" leri bir bez veya pamuga damlatsak ve saate uygulasak cape cod un gordugu isi gorur mu? (daha once gumus parlaticiyi metal bir kalemde deneyip basarili sonuc elde etmistim) benim anladigim kadariyla mat kisimlar icin ise 3M pad veya zimpara ile ustunden gecmek gerekiyor.mat yerler sadece zimparalanip birakilcak mi yoksa sonrasinda cila tatbik edilcek mi? parlak yerler ise parlatilmaya baslanmadan once gene zimparalanmali mi? ayrica eger bu cilalarin mat yerlere degmemesi gerekiyorsa mat ve parlak yerlerin maskelemesini bant ile yapmak gerekiyor? bilgilendirirseniz sevinirim...