TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Puro zerine Payla覺mlar Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: TSF Cigars / Puro Merakl覺lar覺

Mesaj apesen » 21 Mar 2013, 15:15

Kahve molas覺na haz覺rl覺k :

Resim

Akam Yemeine Haz覺rl覺k :

Resim

Bu da Yaz aylar覺na Haz覺rl覺k :) :

Resim
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullan覺c覺 avatar覺
apesen

Ya: 42
Kay覺t: 20 Tem 2011, 17:58

Mesaj mlm » 21 Mar 2013, 17:53

Puro Team yak覺n takipteyim, Ahmet afiyet olsun :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj stark » 21 Mar 2013, 18:27

Bukadar bakt覺k bakt覺m art覺k bi denemek laz覺m :twisted:

Baslang覺c icin bi 繹neri mesaj覺 alabilirmiyiz belki daha cok baslayan olur :D
繹ncelikle gerekli olmazsa olmaz aletler nelerdir . Birde baslang覺c icin 繹nerebileceginiz purolar hangileri olur. Nerden ve nas覺l temin edebiliriz :?:
Kullan覺c覺 avatar覺
stark

Ya: 38
Kay覺t: 12 Oca 2012, 21:14

Mesaj mlm » 21 Mar 2013, 18:43

Balang覺癟 i癟in pipoyu tavsiye ediyorum Stark :D :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj 2fast4u » 21 Mar 2013, 23:05

stark gecmi sayfalarda epey guzel b覺lg覺ler var bence g繹zat :thumbup:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj whiskey » 22 Mar 2013, 00:12

Ahmet abi :thumbup: AB American robusto'yu bir kutu alacak kadar sevdiini bilmiyordum. Damak zevklerimiz 癟ok yak覺nm覺. Ama Colibri 癟akmak sana yak覺mam覺 onuda bir ara deitirelim. :D
En son whiskey taraf覺ndan 22 Mar 2013, 00:25 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Kay覺t: 10 Kas 2011, 11:14

Mesaj whiskey » 22 Mar 2013, 00:25

stark yazd覺:Bukadar bakt覺k bakt覺m art覺k bi denemek laz覺m :twisted:

Baslang覺c icin bi 繹neri mesaj覺 alabilirmiyiz belki daha cok baslayan olur :D
繹ncelikle gerekli olmazsa olmaz aletler nelerdir . Birde baslang覺c icin 繹nerebileceginiz purolar hangileri olur. Nerden ve nas覺l temin edebiliriz :?:

2fast'in dedii gibi 繹nceki sayfalarda 癟ok g羹zel bilgiler mevcut. Fakat ben yinede k覺saca 繹zetleyeyim. T羹rkiye'de ger癟ek el sar覺m覺 puro bulmak 癟ok zor. Fakat imkans覺z deil. Bulunacak cigar loungelar var. Benim bildiim kadar覺yla 襤stanbul'da iki tane kaliteli cigar lounge var. La Casa Del Habano 襤stanbul ve Levent'te bulunan Che cigar lounge. Ben fiyatlar覺 dolay覺s覺yla Che'yi tavsiye ederim. Che'de Yiit bey olacak, o size damak tad覺n覺za g繹re balang覺癟 purosu bulmakta yard覺mc覺 olacakt覺r. Aksesuar olarak; normal gazl覺 癟akmak kullanamazs覺n覺z, 癟羹nk羹 puronun i癟i gaz ile dolacak ve tad覺ndan pekte birey anlamayacaks覺n覺z. Bunun i癟in "torch" 癟akmaklar kullanmal覺s覺n覺z. Fakat kibritte fazlas覺yla i g繹r羹r. Bence ilk aama i癟in 癟akmaa hi癟 gerek yok. Yaln覺z bu maazalardan birine giderseniz "puro kibriti" isteyin. Birde size kesici gerekecek, onun i癟inde "xikar xi2" serisini 繹neririm. m羹r boyu garanti ile geliyor, 羹r羹ne herhangi birey olduu takdirde iade al覺p size tamamen 羹cretsiz olarak yenisini yolluyorlar. Yurtd覺覺nda fiyatlar覺 30 dolar civar覺 fakat T羹rkiye'deki fiyatlar覺n覺 bilmiyorum. Eer y羹ksek bir fiyat s繹ylerlerse(ki, Che Leventte 繹yle birey olaca覺n覺 sanm覺yorum) imdilik iinizi g繹recek ve herhangi bir tobacco shopta bulabileceiniz 10tl lik kesicide iinizi g繹recektir. Aksesuar konusunu hi癟 d羹羹nmeyin sizin ilginiz artt覺k癟a elinizdeki aksesuar say覺s覺 da artacak ve ancak kaliteli 羹r羹nler ile son bulacakt覺r. Yinede akl覺n覺za tak覺lan bir eyler olursa buradan "TSF purocular覺" olarak yard覺mc覺 olmaya 癟al覺覺r覺z. ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Kay覺t: 10 Kas 2011, 11:14

Mesaj apesen » 22 Mar 2013, 13:35

whiskey :champ: AB Robusto'yu ilk senden denedim, 癟ok beendim, bir de fiyat / performans 癟ok baar覺l覺. Yaln覺z Robusto asl覺nda tam bana g繹re diyebileceim bir vitola deil. Genelde 50 - 60 aras覺 bant purolar覺 daha 癟ok seviyorum. AB'yi de 10 tanesini humidora koyup,10 tanesini e dostla deitiririm diye kutu ald覺m :)

Valla ben Colibri'den 癟ok memnunum :) tabii Colibri'ye 10 liral覺k Honest Torch'dan sonra ge癟ince :) haliyle memnun oluyosun :)) bi ka癟 繹neri g繹stermek istersen fikirlere a癟覺覺m ama :)
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullan覺c覺 avatar覺
apesen

Ya: 42
Kay覺t: 20 Tem 2011, 17:58

ncekiSonraki

D繹n TSF Puro - Cigars

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 17 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners