TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

SLS AMG'ye Kardeş, 911'e Rakip Geliyor

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Ynt: SLS AMG'ye Kardeş, 911'e Rakip Geliyor

Mesaj drk » 28 Mar 2013, 16:50

sedir yazdı:
Clk yazdı:... ve psikopat bir araba istiyorsan...

:lol: Bu nasıl bir araba oluyor? :lol:

Yüksek performanslı kullanımda elektronik destek sistemleri olmadan sürüşü tehlikeli, ne yapacağı zor kestirilen ve kullanımı çok tecrübe isteyecek kadar güçlü :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Re: SLS AMG'ye Kardeş, 911'e Rakip Geliyor

Mesaj 2fast4u » 28 Mar 2013, 16:59

Clk sl bana gore de tek kapi s klasse:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj SeRxx » 28 Mar 2013, 17:00

Frax yazdı:
SLS, SLK, Cayman ve 911 karisimi oldugunu görebilirsiniz.

Farlar da biraz GTR.

SLA ya paramız yetmez biz CLA bakalım başkanım :D :champ:

CLA'yı ben de merak ediyorum Temmuz ayında gelip fiyatı 80.000-130.000 arasında değişecekmiş .
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Clk » 28 Mar 2013, 18:31

Drk yazdı:
sedir yazdı:
Clk yazdı:... ve psikopat bir araba istiyorsan...

:lol: Bu nasıl bir araba oluyor? :lol:

Yüksek performanslı kullanımda elektronik destek sistemleri olmadan sürüşü tehlikeli, ne yapacağı zor kestirilen ve kullanımı çok tecrübe isteyecek kadar güçlü :thumbup:

Sedir hocam, bak Drk dekoderi acik birakmis. :champ: Ne yaziyordu TSF kullanim klavuzu sayfa 86 paragraf 2 icerisinde.

"TSF'ye üyelik hakki kazanmis her bireye TSF tarafindan ROLEX firmasina sadece TSF üyeleri icin özel yaptirilmis bir dekoder gönderilecektir. Bu dekoder özellikle Türkcesi kit CLK tarzinda ki az gelismis TSF üyelerinin mesajlarini anlamayabilmek icin gelistirilmis olup; TSF yönetimi tarafindan psikolojisini saglam tutmak her üyemize tavsiye edilmektedir. Dekoder kullanmamaktan kaynakli sinirsel hastaliklarin hic biri ile ilgili TSF yönetimi sorumluluk kabul etmemektedir. Dekoderiniz acik olmasina ragmen halen CLK'nin mesajlarini anlamiyorsaniz; lütfen en kisa zamanda kafayiyemeden@tsf.com adresinden Drk ile temasa gecebilirsiniz" :D

Bilmem anlatabildim mi? :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bg17 » 28 Mar 2013, 21:29

Clk yazdı:
Sedir hocam, bak Drk dekoderi acik birakmis. :champ: Ne yaziyordu TSF kullanim klavuzu sayfa 86 paragraf 2 icerisinde.

"TSF'ye üyelik hakki kazanmis her bireye TSF tarafindan ROLEX firmasina sadece TSF üyeleri icin özel yaptirilmis bir dekoder gönderilecektir. Bu dekoder özellikle Türkcesi kit CLK tarzinda ki az gelismis TSF üyelerinin mesajlarini anlamayabilmek icin gelistirilmis olup; TSF yönetimi tarafindan psikolojisini saglam tutmak her üyemize tavsiye edilmektedir. Dekoder kullanmamaktan kaynakli sinirsel hastaliklarin hic biri ile ilgili TSF yönetimi sorumluluk kabul etmemektedir. Dekoderiniz acik olmasina ragmen halen CLK'nin mesajlarini anlamiyorsaniz; lütfen en kisa zamanda kafayiyemeden@tsf.com adresinden Drk ile temasa gecebilirsiniz" :D

Bilmem anlatabildim mi? :lol:

Clk, usenmeden boyle bir mesaj yaziyorsun ya, seni bu yuzden tanimadan seviyorum :thumbup:
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj mrbars » 28 Mar 2013, 21:46

1500 kilolarda 300+ beygir arkadan itişli tüm araçlar normal zamanlarda kullanım için çileden başka bir şey değil.
sokak aralarından fışkırmak yada kıçın sallanmasını hissetmek zevkli. ancak bakkala ekmek almaya suya girip spin tehlikesi sux.
911'de 4 çeker opsiyonu varken, turbosu halihazırda 4 çeker standart iken, klasik mercedes müşterisi dışında, mercedes'e pek şans vermiyorum.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj Baran » 28 Mar 2013, 21:51

Mercedes King ama spor araba oldumu mevzu Porsche dir benım için ;) Ayrıca bakkala fışkıra fışkıra gitmekte cok zevkli birşey zamanında mahalleden kovuyorlardı beni magandaymışım :lol:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj razz » 28 Mar 2013, 21:59

Baran yazdı:Mercedes King ama spor araba oldumu mevzu Porsche dir benım için ;) Ayrıca bakkala fışkıra fışkıra gitmekte cok zevkli birşey zamanında mahalleden kovuyorlardı beni magandaymışım :lol:

O zaman sana bir dönemin maganda kralını göstereyim :D

Resim

Razz & 1974 Chevrolet Camaro TypeLT otomobili 8-) ( 1998 sonbahar )
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 43 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners