Merhaba.. Saatiniz 18.000 devir se ve siz de fark覺nda olmadan ona uyacak y羹ksek devirli 28.800 yada 36.000 devirli balans tak覺yor olabilirsiniz rnek bir birine 癟ok yak覺n calibreler vard覺r mesela movado 388 calibre d羹羹k devirlidir ama movado 405 y羹ksek devirli dir ve balans bask覺lar覺 ile birlikte birbirlerine uyacak par癟alard覺r..... B繹yle bir durum s繹z konusu olabilir..
Efendim birbirine uyan parcalarda b繹yle durumlar覺n olmas覺 olas覺 繹ng繹r羹n羹z son derece yerinde ve isabetli fakat elime ge癟en par癟a Istanbul da en g羹vendiim saat par癟as覺 sati覺 yapan yer orjinal paketinden a癟覺p bizzat ben takt覺m
Bu arada par癟a sat覺覺 demiken biraz reklam yapay覺m Sirkeci de Doubak覺n yaninda ah-as han da Saatciler Yuvas覺ndan saatci abla m覺 canim Y羹ksel Ablam覺 saygiyla selamliyorum
Y羹ksel abla... Rahmetli babas覺 n覺 tan覺mam ama anlat覺lan son derece kibar d羹r羹st tatl覺 dilli bir insan olduudur y羹ksel abla da gereinden 癟ok daha fazla iyi niyetli tatl覺 dilli g羹lery羹zl羹 bir ablam覺z 2 kere tatl覺 g繹t羹rd羹m o kadar hasas gibi benim i癟in masraf ediyorsunuz bu issizlikte almay覺n getirmeyin desem incinirmisiniz diyecek kadar hassas birisi.... Herkese sevgiler selamlar burdan...
Babas覺 Rahmetli Kemal zcan amca babam覺n arkada覺yd覺 ben 癟ocukken babamla gelirdik ben o zamandan merakl覺 d羹kkanda a癟mad覺覺m incelemediim 癟ekmece raf b覺rakmazd覺m Abla da iyi niyetli nazik bir 襤stanbul hanfendisidir.