Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
skx009 mu alsam ki acep .Bir adet solarım olsun istiyorum ama gözüm de bazen erdemgüner hocamın dediği gibi pepsi seaurchin ya da pepsi skx e kaymıyor değil . Çok maymun iştahlıyım sanırım
Solar alacak olsam, calibre 2100 gibi bir tercihim olurdu, hatta panda lezzeti ile AV0031-59A.
Bu da çabuk farkedilen bir saat. Power reserve, Gerekli olmasa da alarm, 1/5s ile otomatik tadı veren kronograph kolu 200m vs vs.. solar panel siyah kadranlıya göre bu modelde biraz fazla farkedilir durumda ama o doku benim hoşuma gitmişti açıçası.
"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."
Bu saati çok inceledim bayide.Fakat safir camlı modeli AV0031-60A siyah/beyaz kombinasyonunda zor bulunuyor,bulunsa da yüksek fiyat isteniyor.Gri/titanyum versiyon var o da bütçemi çok aşıyor. Ayrıca Seiko'ya karşı daha pozitifim.