Merhabalar,ben Hacettepe Üniversitesinde okuyorum 22 yaşındayım adım İlteriş. Burdaki herkesin saatlere ne kadar tutkuyla bağlı olduğunu görmek bunun hobinin dışında bir yaşama biçimi yapmalarını izlemek çok güzel.Ben de bunun için ilk adımı sizlere tanışarak atacağımı sanıyorum.Sizleri zaman içinde tek tek tanımak benim için güzel olacak.Hepinizle tanışıp kimin kardeşi kimin arkadaşı olmak ve bu forumun daimi üyesi olup ,sizden öğrendiklerimin üzerine katarak aktarabilirim sadece forum içinde değil etrafımda da.TSF bahçesine ilk adımım olan bugün umarım uğurlu gelir. Bi süredir forumu takip ediyorum da şimdiden çok şey ögrendim sizden.Burasının bir aile olduğunu görebildim,sohbetlerinizi okurken sanki elimde çay sobanın etrafına hepberaber toplanmış sıcak bir muhabbete girişmiş Clk,Drk,Thevenin,Frax,Serxx,Vmetin,Razz,Bond ve daha ismini buraya sığramayacağım pek çok güzel insan orda pek çok şeyden bahsederken bense bi kardeş edasında sizleri dinliyormuşum gibi

Umarım beni de bir süre sonra bi arkadaşınız,dostluğa gidecek yolda ilk adımı atmış bir kardeşiniz olarak görürsünüz.