TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

VW Golf 1.2TSI Midline Plus

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: VW Golf 1.2TSI Midline Plus

Mesaj enterprise16 » 18 Nis 2013, 09:59

Hayırlı olsun. keyifle ,kazasız belasız eskitmek nasip olsun. :champ:
Primum Non Nocere
Kullanıcı avatarı
enterprise16

Mesaj Bg17 » 19 Nis 2013, 19:24

Gule gule eskit fsinan :champ:
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj fsinan » 20 Nis 2013, 21:01

Hayırlayan kutlayan herkese teşekkürler, alınteri maşallah diyelim. Allah herkese daha iyilerini versin :thumbup:
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj mehmetalpcan » 22 Nis 2013, 12:50

güle kullan önemli olan senin beğenmen.bende şehir içi getz otm. kullanıyorum ama tüplü benzini şehir içi 12 lt yakıyor :super:
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Mesaj fsinan » 23 May 2013, 23:24

Elimden gelse bu mesajı siler ve kaldırırım. Olmuyor. Kusura bakmayın, çok tepki çeken görüşler dile getirdik, sürç-i lisan ettiysek affola.

İyi forumlar.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj mrbars » 24 May 2013, 11:28

fsinan yazdı:Elimden gelse bu mesajı siler ve kaldırırım. Olmuyor. Kusura bakmayın, çok tepki çeken görüşler dile getirdik, sürç-i lisan ettiysek affola.

İyi forumlar.

ben de 2. sayfada heidi ile polyanna'yı karıştırmışım.
hatasız kul olmaz :D

mrbars yazdı:torsiyon çubuklu süspansiyon sisteminin multilinke göre daha konforlu olması mümkün değildir. sadece daha ucuz olduğu ve bagaja daha fazla yer bıraktığı için kullanılır. golfte düşük beygirlerde torsiyon çubuklu bağımlı aks kullanılmasının sebebi ise, daha ucuz olmasıdır.
...
...
otomobil dediğimiz aletler, 4 tekerlek üzerinde 3 tekerlekten daha iyi yol tutarlar, daha iyi fren sağlarlar ve ağırlık yön değişimlerinde daha az savrulurlar.

ben otoban faresi değilim, hızlı kullanmıyorum ya da sadece şehir içinde kullanıyorum diyebilirsiniz. ancak şehir içi hızlarda önünüze bir kedi çıktığında dahi yolda tutunamayıp spin atabilir veya ağaca çıkabilirsiniz. yerler kaygan iken kör virajda frene bastığınızda arka tekerleklerden birinin yer ile sürtünmesini azaltıp sizi savurmayacağının garantisi yoktur.

bu gibi tartışmalar genelde "ben 130'u geçmiyorum ki" veya "12 sn'de 100'e çıkmıyorum" vs gibi yargılar içerir. isviçre alplerinde dedesiyle yaşayan kırmızı yanaklı sevimli tarafımızın bize bahşettiği insanlık psikolojisidir. teknik konularda ise bilim ve gerçekler vardır. bu bezel çizilirler ya da bu kasa hiç bana göre değiller ya da bu mersedesten daha iyi benceler yoktur. teknik konularda sayılar, veriler vardır: kötü, kötüdür. bu yüzdendir ki; golf'ün üst modellerinde bağımsız süspansiyon vardır. ucuz modellerinde de 3 kuruş daha ucuz olsun diye ucuz çözüm vardır. golf'ün bu son neslinde göz boyama var. kendi sınıfını yaratmış, golf bir gibi bir araçta olmaması lazımdır. i30 ile aynı paraya golf satacağız derdine düşersen, vw bile olsan daha düşük kalitede ve speklerde araç yaparsın.

fsinan, kazasız belasız güle güle kullan.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Önceki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 47 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners