iddialar覺 o y繹nde ama nemi en iyi aktif karbon filtre al覺r gerisi yalan. Agresif bir i癟ici deilsen zaten nemi dier t羹m pipolarda tolere edebilirsin.
Ayr覺ca system denilen bu tarz pipolarda gerek yanl覺 doldurma gerekse de agresif i癟im nedeniyle o hazne i癟erisinde s覺v覺 birikmesi olmaktad覺r. bu s覺v覺y覺 da ara ara boaltmaktan baka 癟are yok.
nemlenmeyi 繹nlemek i癟in doru dolum yapmak (zamanla gelien ve pipo t羹t羹n羹n羹n t羹r羹ne, hatta markas覺na g繹re deiiklik g繹steren bir al覺kanl覺kt覺r bu), acele etmemek ve ve pipo i癟me rutinini oturtmak en az filtre kadar etkili unsurlard覺r.
Balsa filtre de g繹zenekli ve hafif yap覺s覺 sebebiyle nemi iyi absorbe eder, 羹癟 d繹rt i癟im kullanmaya olanak verir ama youman覺n etkisini aktif karbon filtre kadar engellemez.
ka覺t filtre kullanmasan覺z da olur, ya da 癟ok k羹癟羹k hazneli pipolarda kullan覺n yok yok en iyisi kullanmay覺n. faydas覺z.
metal filtre acemiyken kulland覺m metal souk duman s覺cak olduu i癟in youmay覺 engellemeniz neredeyse imkans覺z. ben genelde bu filtreyi 癟覺kart覺yorum. filtresiz kullan覺yorum. youma olduunda ise bir tane pipo temizleme 癟ubuuyla nemi al覺yorum.
襤dealim 9 mm aktif karbon filtre. size de tavsiye ederim. Marka olarak da Dr. Perl Junior alman mal覺d覺r kolay bulunur.