Hakl覺s覺n tarkani. Oda s覺cakl覺覺ndaki faz deiimiyle kaynama s覺ras覺ndaki faz deiimi ayn覺 deil elbette. Ancak yine de buhar faz覺na ge癟en ve younluu azalan su molek羹lleri y羹kselme eilimli olurlar, t覺pk覺 doal ta覺n覺mda 覺s覺n覺n transfer edilmesi gibi.. Biz ne kadar esasl覺 teoriler ortaya atarsak atal覺m sonu癟ta g繹zlem bizi dorulamad覺k癟a tezimizden emin olamay覺z. Bu y羹zden ben de s羹rekli kontroll羹 deneyler yap覺yorum dorusunu bulmak i癟in.. Bug羹n t覺ratan sonra f覺r癟am覺 k覺llar yukar覺 gelecek ekilde b覺rakt覺m, 2 saat i癟inde kurudu. K覺llar覺 parmaklar覺m aras覺nda s覺k覺yorum, 癟ok hafif nem var, fakat u癟larda da dipte de ayn覺 oranda, homojen.. F覺r癟an覺n k覺l younluu, knot 癟ap覺, k覺l t羹r羹 vs. hepsi kuruma s羹resinde etkili. Bu y羹zden deneyleri s羹rekli ayn覺 f覺r癟a 羹zerinde yapmak gerekiyor. Ben boaz覺na kadar teoriye g繹m羹lm羹 biri olarak deney ve g繹zlemi 繹nemserim, beni ancak deney ve g繹zlem ikna eder. Einstein'覺n 癟覺lg覺n teorisine insanlar覺n inanmas覺n覺 salayan da Eddington olmutu hat覺rlayal覺m.. Has覺l覺, deneylerim s羹recek efendim..
T覺rata yine Nacet jilet kulland覺m. Agresif ayarda bu jilet ger癟ekten iyi sonu癟 veriyor, cildi yormuyor. Ayn覺 ayarda feather kullansa idim eminim y羹z羹m pancar gibi olurdu. Bir iki t覺ra daha deneyeceim ve san覺r覺m bana toplu bir Nacet al覺m覺 g繹r羹n羹yor. 100 tanesi 23 dolar, Feather'a 40 dolar bay覺lm覺t覺m..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein