TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Genel Otomotiv Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Mesaj Bg17 » 24 Nis 2013, 22:35

Razz yazd覺:
Bg17 yazd覺:Citroen in marka olarak fanatikler oldugunu biliyorum, ama gerek motorsporlari, gerek teknoloji, gerek innovation olarak gunumuz otomotiv dunyasina katkisina sahit olmadim. Ben bilmiyor da olabilirim.

G羹n羹m羹zde hem otomobil sekt繹r羹n羹n hem de markan覺n geldii nokta itibar覺yla biraz k羹llenmi olabilir ancak Citroen innovation'覺n kendisidir bir bak覺ma.. :thumbup: zet ge癟mek gerekirse Citroen SM'i biraz arat覺r derim.. ;)

Yorumu okuyup avatar a bakinca titredim bi an... Demistim ama bilmiyor da olabilirim diye... Mesela villeneuve un renault ile kazandigi f1 i takip etmis biri olarak renault un motor teknolojisine cok saygi duyarim, ama citroen i hakketen duymadim gormedim.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj Baran » 24 Nis 2013, 22:44

Loeb pek sevmesemde Citroen denince akl覺ma ilk gelen adam ve otomobil :thumbup:

Resim

Yak覺n zamanda kullanma f覺rsat覺 bulduum ve oldukca houma gitmi olan DS3.Star stop sistemini Citroen覺n icat ettiini ve sistemin cok guzel cal覺t覺覺n覺da eklemek isterim.

Resim

Bu arada Ralli arabas覺da fena yak覺覺kl覺 8-)

Resim

Bu arada 106Gti 覺mdan sonra kulland覺覺m en kuvvetli otomobilde bir abimin d繹nemin 306GTi ile ayn覺 makineye sahip Xsara VTS di.

Resim

Hadi bu kadar yazm覺ken Saxo VTR da unutmayal覺m ;)

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj cagatay10 » 25 Nis 2013, 14:40

Resim

Sirketin ikrami, insaatcinin ruyasi :)
Zaman insanlar覺 deil, armutlar覺 olgunlat覺r覺r...
Kullan覺c覺 avatar覺
cagatay10

Ya: 41
Kay覺t: 01 Haz 2011, 20:21

Re: Ynt: Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Mesaj Baran » 25 Nis 2013, 14:50

Dubaide safaride binmis sehiricindede bizzat kullanma firsatim olmustu.LC ulkemizde mantiksiz fiyatlarla satisa ciksada oldukca begendigim bir jip.sansli adamsin cagatay
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj Clk » 25 Nis 2013, 14:51

Bg17 yazd覺:
Razz yazd覺:
Bg17 yazd覺:Citroen in marka olarak fanatikler oldugunu biliyorum, ama gerek motorsporlari, gerek teknoloji, gerek innovation olarak gunumuz otomotiv dunyasina katkisina sahit olmadim. Ben bilmiyor da olabilirim.

G羹n羹m羹zde hem otomobil sekt繹r羹n羹n hem de markan覺n geldii nokta itibar覺yla biraz k羹llenmi olabilir ancak Citroen innovation'覺n kendisidir bir bak覺ma.. :thumbup: zet ge癟mek gerekirse Citroen SM'i biraz arat覺r derim.. ;)

Yorumu okuyup avatar a bakinca titredim bi an... Demistim ama bilmiyor da olabilirim diye... Mesela villeneuve un renault ile kazandigi f1 i takip etmis biri olarak renault un motor teknolojisine cok saygi duyarim, ama citroen i hakketen duymadim gormedim.

Burada politik isler de biraz rol oynuyor. rnek vermek gerekirse yan aynalara sinyal fikrini ilk bulan sirket Citroen. Bir sekilde bu uygulamaya izin verilmiyor yillar 繹nce. Kisaca Citroen candir ama ben almayayim.

PSA'nin motorlari iyidir ama 羹rettikleri araclarin genel kalite problemleri inanilmaz :(

Cagatay :thumbup:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj mlm » 25 Nis 2013, 14:59

(2xLV pardon F11) :D

Resim
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj Ozgur » 25 Nis 2013, 15:18

cagatay10 yazd覺:Resim

Sirketin ikrami, insaatcinin ruyasi :)

Aynen cagatay10 :lol:

Resim

:thumbup:
Festina lente
Kullan覺c覺 avatar覺
Ozgur

Ya: 50
Kay覺t: 19 Eki 2010, 19:05

Re: Ynt: Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Mesaj cagatay10 » 25 Nis 2013, 15:23

Baran yazd覺:LC ulkemizde mantiksiz fiyatlarla satisa ciksada oldukca begendigim bir jip.

%100 Katiliyorum. Kendi paramla asla alacagim bir arac degil (Turkiye icin konusuyorum tabi). Ancak hem yasadigim ulkenin yol kosullari, hem de eni konu iri bir adam oldugum halde bana rahat hareket imkani vermesi ile son derece tatmin ediyor beni. Kullanim kismina giremeyecegim cunku ehliyetim olsa da yillardir kullanmiyorum araba ama sofor memnun bildigim kadariyla :)
Zaman insanlar覺 deil, armutlar覺 olgunlat覺r覺r...
Kullan覺c覺 avatar覺
cagatay10

Ya: 41
Kay覺t: 01 Haz 2011, 20:21

ncekiSonraki

D繹n TSF Otomotiv & Motorsporlar覺 - Automotive & Motorsports

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 14 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners