Tabac orjinal kab覺nda geliyor, onunla idare edersin bir s羹re.. Tas覺n acelesi yok, al覺rsan da seramik ya da paslanmaz 癟elik al. Ahap olanlar g繹r羹nt羹s羹yle caziptir fakat ilevsel ve hijyenik deiller bence..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
襤stersen sana da ebay'den Emre'nin ald覺覺 gibi bir tane Finest FS f覺r癟a alal覺m. Houna giderse daha sonra Simpson, Shavemac, Plisson gibi markalardan g羹zel g繹r羹n羹ml羹 ve top kalite bir f覺r癟a daha al覺r覺z..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Ben FS Finest 26mm'den son derece memnunum. Domuz k覺l覺ndan sonra harika Tas覺 mutfak eyas覺 satan bir yerden almal覺s覺n Volkan abi. Seramik taslar olduk癟a uygun
Biraz 繹nce uzun zamandan sonra ilk geleneksel t覺ra覺m覺 oldum. Asymptote'un g繹nderdii EJ razor + permasharp s羹per + gilette mach3 gel (癟羹nk羹 sabun ve f覺r癟am yok)
Gayet yak覺n bir t覺ra oldu, 2 perde ge癟tim y羹z羹m羹. Hi癟 kesmedim ve kanatmad覺m. ok az tahri oldu. imdi metroseks羹el diyecekler ama shiseido moistruzing gel s羹rd羹m t覺ra sonras覺.
Herey yolunda ama kaliteli bir k繹p羹e dolay覺s覺yla f覺r癟a ve sabuna ihtiyac覺m var. Asymptote ve hsnmrycl bata olmak 羹zere herkese teekk羹rler.
En son vmetin taraf覺ndan 25 Nis 2013, 21:18 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.