SerdarFB yazdı:mrbars yazdı:ulysse nardin maxi marine diver ile ilgili mesaj yazan tüm dostlara teşekkür ederim![]()
![]()
uzun zamandan sonra bir saati böylesine gerçekten beğenerek aldım, herkesin de beğendiği, istediği saate kavuşması dileklerimle; tekrar teşekkürler![]()
Klavyeyi mrbars a verir misiniz lütfen ?
mrbars yazdı:beyler![]()
![]()
NickyNick yazdı:
mrbars yazdı:SerdarFB yazdı:mrbars yazdı:ulysse nardin maxi marine diver ile ilgili mesaj yazan tüm dostlara teşekkür ederim![]()
![]()
uzun zamandan sonra bir saati böylesine gerçekten beğenerek aldım, herkesin de beğendiği, istediği saate kavuşması dileklerimle; tekrar teşekkürler![]()
Klavyeyi mrbars a verir misiniz lütfen ?
sevgili kadim dostum serdar ile saat alma maksadıyla yaptığım seyahatte, birbirinden fevkalade anılar ve güzellikler yaşadım. nihayetinde şahsıma münhasır zevkim ile örtüştüğüne inandığım ilgili saati, serdar dostumun da icazetini alarak zevkle satın aldım. diğer saatler ilgimi ziyadesiyle çekmemişti, farz-ı mahal (lan bu kısmı italik mi yazsaydık acaba) çelik daytona veyahut tam altın submariner; muhterem gelmemişti. lakin bu un diver, kalbimin derinliklerinden gelen sesleri duymamı sağladı.
diğer kadim dostlarım, sevgili seadweller ve muhterem razz'a selamlar ederim.
refresh yazdı:Seadweller ve mrbars yeni saatleriniz hayırlı olsun![]()
![]()
mrbars yazdı:seadweller panpa; 7 days muhteşem ulam![]()
![]()
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 53 misafir
|