TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Sci-Fi / Hi-Tech

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: TSF Sci-Fi / Hi-Tech

Mesaj Clk » 23 Mar 2013, 01:11

Drk yazdı:Müthiş bir şey :) Bize gelmesi 20 yıl alır herhalde, en iyisi biz ona gidelim :D

Beyler, bu hizli internet ile ilgili bazi bilgiler vermek istiyorum. Türkiye bu isi gercekten yakindan takip ediyor ve gayet basarili. Almanya'da halem 56K modem ile internete baglanan var. Yasadigim yerde internet tv servisi yok cünkü en hizli baglanti 2 Mb. LTE satin aldim o'na bile aylik 10 Gb sinir var. Cok cekiyoruz burada cooook.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj cavro » 23 Mar 2013, 01:29

Drk yazdı:Müthiş bir şey :) Bize gelmesi 20 yıl alır herhalde, en iyisi biz ona gidelim :D

superonline bunu sunuyormuş aslında
tabi ne kadar sağlıklı oluyor ne derece sağlıyorlar taahhüt ettikleri hızı bilemiyorum ama aylık 999 lira istedikleri yazıyor :) birde upload hızı 20 mbit imiş :)

http://www.superonline.net/baglan/fiber-internet/1000-mbps
Kullanıcı avatarı
cavro

Mesaj drk » 23 Mar 2013, 01:37

Teknoloji epey ilerlemiş :D 1000 lira nedir? :shock:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj asymptote » 08 May 2013, 10:35

Oda sıcaklığındaki bir ortama bir fincan sıcak kahve koyduğumuzu düşünelim. Dışarıdan hiçbir müdahale olmadan, kahvenin sıcaklığı kendiliğinden yükselebilir mi? Böyle bir ihtimal var mıdır?
Thevenin yazdı:Resim
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj ZubFB » 08 May 2013, 10:45

kahvenin ilk yudumu son yudumundan her zaman sıcak oluyor. demek ki soğuyor meret. ama şimdi bu kadarla kalsa bunu sormazdın sanırım :D
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj asymptote » 08 May 2013, 10:55

ZubFB, harika bir gözlem.. :D :thumbup:
Isıcıları ve HVAC'çıları da soruyu cevaplandırmak üzere bu başlığa bekliyoruz.. :) ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj ZubFB » 08 May 2013, 11:01

:D
deseydin ki karpuzu kesiyoruz güneşin altına bırakıyoruz o zaman soğur onu biliyorum. buharlaşırken ısı enerjisi alarak karpuzu soğutma etkisi. ama bundaki hikmet/sır nedir bilemedim.
Kullanıcı avatarı
ZubFB

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners