TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Motosiklet Hastaları Buraya

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Motosiklet Hastaları Buraya

Mesaj Bg17 » 09 May 2013, 21:35

Bulent, detayli aciklama icin cok tesekkurler, simdiden heyecanlandim.
. Ben niyeyse kullanmak daha kolay olur diye dusunmustum, denge mevzusu olmadigi icin, ama dusununce haklisin, alismak vakit alabilir.

Haftasonu harley bakinmaya baslayacagim, ama anladigim kadariyla ciddi bir muhendislik gerektiriyor. Duzgun bir yerde yaptirmak lazim.

Kopek ve motor o kadar cazip ki su asamada. Tabii benim kizim son derece korkak oldugu icin alisitirabilir miyim emin degilim...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Bg17 » 09 May 2013, 21:37

Bu arada soylemeden gecemeyecegim ivy cooook tatli...
:champ:
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Clk » 09 May 2013, 21:50

Sana verebilecegim bir kac öneri..

Sepetli motor yaptirmak istiyorsan kesinlikle 2in1 yada 2in2 tek tarafli egzosta sahip motor secme. Manifold'tan baslayarak tüm egzost sistemini benim gibi (orijinali fatboy) dual sisteme cevirmen gerek. Bastan dual sisteme sahip bir motor Roadking v.s. touring sec.

Köpek korkak ise ses cikisi ayarlabilir bir muffer taktir. Köpek yanindayken sesi kisabilesin.

Tüm elektrik baglantilarini fisli yaptir ki eger sepeti sökmek istersen senin icin kolaylik olsun.

Güclü motora sahip bir Harley al. Sepetin getirecegi ekstra agirlik düsük hacimli motor ile seni üzer.

Kavramayi güclendir ki her 5000 Km'de bir yeni baski balatasi degistirmek durumunda kalma.

Sepeti üretecek firmanin bu konuda tecrübe sahibi olmasina dikkat et. Özellikle paralellik ve süspansiyon sistemine dikkat et.

1 depo benzin ile en fazla 250 Km yapmaya hazir ol :D

IVY icin tesekkürler :champ:

Simdilik bu kadar :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Scubat » 09 May 2013, 22:00

CLK çok özel bi motorun var insan bakmaya doyamıyor, güle güle kullan...

Motora uzak arkadaşlar her motoru benzer sanar ama her motor ayrı bir dünya aslında...her motorcunun da motordan beklentisi farklıdır. Performans, konfor, pratiklik, ekonomi, tasarım, dayanıklılık, off road kabiliyeti, ses diye uzar gider ama hiç bir motor bunların hepsini bir arada sunamaz. Benim için 3 kriter yeterli, spor performans, tasarım ve ses....kısacası kalbimi, gözlerimi ve kulağımı şenlendirmeli...

Eğer ne istediğinizi biliyorsanız ve buna göre bir motora biniyorsanız o motor sizin için dünyanın en iyi motorudur..
Kullanıcı avatarı
Scubat

Mesaj Clk » 09 May 2013, 22:10

Scubat, güzel olan hayati renkli kilan da bu degil mi? Hepimiz ayni seylerden hoslansaydik yada beklentilerimiz ayni olsaydi vay halimize :D

Hic bir konuda mutlak dogru yoktur (saat konusunda Rolex haricinde :lol: ) Her ne kadar saymis oldugun 3 kriterden 2 tanesi benim beklentilerim ile uyussada senin 3 kriterinin sonunda ortaya cikacak motor benim motor ile yakindan uzaktan alakasi olmayan bir canavar ;)

Her zaman söyledigim gibi umarim herkes bir gün hayallerine ve dileklerine kavusma firsati bulur :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bg17 » 09 May 2013, 22:14

Ben bir kac telefon acarak arastirmaya basladim... Hatta satilik varmis sepetli harley... Hayirlisi... Kolay karar olmayacak sanirim...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Clk » 09 May 2013, 22:19

Kullanmadan sakin alma :geek:
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bg17 » 09 May 2013, 22:23

1 kere kullanmak degil, baya bi denemem lazim.... Dha yaz yeni basliyor... Acelemiz yok... Gecen yil bmw aliyordum son anda caydim, bir arkadasimin kazasi etkili olmustu, bakalim bu yil kismet...
Kullanıcı avatarı
Bg17

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners