TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex Yacht-Master 116622 Blue Dial Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Yacht-Master 116622 Blue Dial Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj Clk » 10 May 2013, 07:15

Baran yazd覺:B繹yle g羹zel saatleri b繹yle g羹zel insanlar sat覺n ald覺覺nda cok keyifleniyorum.YM genel olarak insanlar覺n pek tercih etmedii bir Rolex olsada fotograflar覺 g繹ren ben dahil herkesin eminimki beenisini kazanm覺t覺r.O en guzel mavi kadran s覺fat覺n覺 LB ile 1.s覺rada paylaan kadran rengi olsun k覺rm覺z覺 kol ve kadrandaki k覺rm覺z覺 yaz覺lar olsun rengi itibariyle sade bezel ile bu saat muhteem.G羹zel g羹nlerde keyifle kullan Dorukcum tekrardan hay覺rl覺 olsun :champ: Style b繹l羹m羹nde s覺k s覺k fotograf覺n覺 g繹rmek istiyoruz :thumbup:

LB mavisinin g羹zel oldugu g繹r羹s羹ne katilmiyorum. LB'de ki mavi tonu cok cig. Kolda plastik gibi duruyor. Submariner Full Gold mavisi LB'ye oran ile daha d羹zg羹n dursada Datejust, Turn O-Graph ve YM mavileri hem kadran isciligi (sonnenschliff) hem de renk (daha koyu ve al benisi y羹ksek) olarak cok farkli. Bu mavi tonu kirmizi tarih rakamlari yada kirmizi saniye kolu ile birlesince tadindan yenmez bir hal aliyor.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Bond » 10 May 2013, 07:18

Bezel m羹kemmel :super: YM dier kadran rengi ile en sevdiim Rolex modellerinden birisi :thumbup: Genel koleksiyon i癟inde dier 羹r羹nlere g繹re daha az kiide bulunan bir model olmas覺 g羹zel :champ: Ek olarak bu modeli y覺llar 繹nce 覺srarla sana kim 繹nermiti hat覺rlar m覺s覺n bilemiyorum :lol: :twisted: :D

Yaz覺n yatlardan bol bol foto bekliyoruz :D Tebrikler :champ: G羹zel g羹nlerde :thumbup:

Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj Bg17 » 10 May 2013, 07:22

Hrkes erkenci bu sabah :D

Bond sabah sabah kotu oldu, butun gun tramola, kavanca atip dururum hayallerimde...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj serdarfb » 10 May 2013, 07:29

Clk yazd覺:
Baran yazd覺:B繹yle g羹zel saatleri b繹yle g羹zel insanlar sat覺n ald覺覺nda cok keyifleniyorum.YM genel olarak insanlar覺n pek tercih etmedii bir Rolex olsada fotograflar覺 g繹ren ben dahil herkesin eminimki beenisini kazanm覺t覺r.O en guzel mavi kadran s覺fat覺n覺 LB ile 1.s覺rada paylaan kadran rengi olsun k覺rm覺z覺 kol ve kadrandaki k覺rm覺z覺 yaz覺lar olsun rengi itibariyle sade bezel ile bu saat muhteem.G羹zel g羹nlerde keyifle kullan Dorukcum tekrardan hay覺rl覺 olsun :champ: Style b繹l羹m羹nde s覺k s覺k fotograf覺n覺 g繹rmek istiyoruz :thumbup:

LB mavisinin g羹zel oldugu g繹r羹s羹ne katilmiyorum. LB'de ki mavi tonu cok cig. Kolda plastik gibi duruyor. Submariner Full Gold mavisi LB'ye oran ile daha d羹zg羹n dursada Datejust, Turn O-Graph ve YM mavileri hem kadran isciligi (sonnenschliff) hem de renk (daha koyu ve al benisi y羹ksek) olarak cok farkli. Bu mavi tonu kirmizi tarih rakamlari yada kirmizi saniye kolu ile birlesince tadindan yenmez bir hal aliyor.

Jumbo tencere, Q7 kamyon, 癟akl覺t eriyor, LB 癟i... Geriye bir tek TSF SE kald覺 bende. Bakal覺m ona da sallayabilecek misin b繹yle ??
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj basto » 10 May 2013, 07:42

Doruk 癟ok g羹zelmi dostum tebrik ederim hay覺rl覺 olsun :champ:
Murat
Kullan覺c覺 avatar覺
basto

Kay覺t: 03 Ara 2012, 14:02

Mesaj nickynick » 10 May 2013, 07:43

Doruk tebrik ederim, ger癟ekten s覺rad覺覺, sahalarda g繹rmeye al覺覺k olmad覺覺m覺z bir model. Kesinlikle kendim alm覺 kadar sevindim. Hay覺rl覺 olsun.
Bakal覺m ne zaman s覺k覺lacaks覺n :D :champ: :thumbup:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj Frax » 10 May 2013, 08:19

SeRxx yazd覺:Doruk, kardeim hay覺rl覺 olsun; 癟ok istediin saate kavuman bizi de sevindirdi :thumbup: :champ:

Ayr覺ca yan覺mdaki 3 han覺mefendi de saate 癟ok bay覺ld覺, saatin sahibine selamlar覺 var; s繹ylemeden ge癟meyeyim dedim :D

Doruk, aralarinda benim de oldugum, yanimdaki killi tuylu pis herifler de saate bayildi haberin olsun, dikkatli ol :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj Clk » 10 May 2013, 08:25

Serdar, sen neden 羹zerine alindin ki? :D

senin caklit'a tek kelime s繹ylemedim. Jumbo isin esprisi daha 繹nce bu saat ile ilgili g繹r羹slerimi belirtmistim. Q7'nin yaradilisi kamyon ona bir sey diyemeyecegim :lol:

Ancak, mavi konusunda ister LB'ye sahip ol ister olma, bu o mavinin saate plastik havasi verdigini degistirmez. :champ:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

ncekiSonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 25 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners