İsmim Kadir, 33 yaşındayım, şu anda çalışmıyorum, iş aramaktayım yani kendime ayıracak epey vaktim var (konunun gönderilme saatinden de belli olacaktır). Saate her zaman merakım olmuştur ancak son 10 gündür konuya farklı yaklaşır oldum. Aklıma nereden geldi bilmiyorum ama Photoshop'ta saat çizebileceğim fikri geldi ve şu ana 8 adet, fena da olmadığını düşündüğüm, saat tasarladım ve , ilham geldikçe de çizmeyi deniyorum. Fikir edinmek ve saat konusundaki estetik anlayışımı törpülemek amacıyla epey bir internet sitesini alt üst ettim. En son yabancı bir forumda sorulan soruyu okurken "bizimde forumumuz vardır, neden bulup üye olmuyorum" diyerek bu foruma ulaştım. Bu arada az önce yazdığım yabancı forumdaki sorulan soruda: "En az hata ile çalışan mekanik saat hangisi?" Epey bir insan "Seiko Spring Drive" olduğunu iddaa etmiş, kimisi onun tam mekanik olmadığını, kimileri quartz saatleri örnek vermiş, arada Patek var tabi vs. bir kullanıcının yanıtı çok hoşuma gitti, "Bozuk olan saat en hatasızıdır, günde 2 kere hatasız saati gösterir."

Sözü fazla uzattım farkındayım, herkesin de benim kadar bol vakti olmadığını biliyorum, lütfen kusuruma bakmayın. Kulladığım saat markası ise Guess model WaterPro I10121G2. Saatimle ilgili tek rahatsızlığım uzun zamandır kullanıyorum, 3 kere pili değişti ve 1 keresinde saatçi bir amcam kapağına bir şey yazdı neredeyse 1 yıldır acaba ne yazdı diye merak ediyorum

.
Saygılar, sevgiler.
Not:
Resmini internette bulamadım için kendi çizimimi ekledim.