mcco yazdı:Hikayeyi okuyunca kendi hikayemi hele ki gorece mutlu sona ulasmisken anlatmadan geçemiyorum.
98 yılı sonbaharı aksam üstü hava yeni kararmış, Ankara lılar bilir, milli kütüphanenin önündeki ışıklarda duruyoruz, soldaki şeride gürültüyle siyah bir araba yanasti biraz önümüze, kırmızı Işıl Işıl parlayan stoplari bir anda büyülemişti beni. Ozamanlar arabalara ilgim hayal meyal, marka model bilgisi hakgetire... O birkaç saniye saatler gibiydi benim icin hayran hayran inceliyordum arabayı, kulaklarım homurtulu rolantiyle mest oluyordu. Plakasi 06 BU, sahibinin adi burak kesin diye dusunuyorum. Sonra gözüme amblemi ilisti; Ford! Hemen ilk isim Ford escordu olan enişteme tarif etmeye başladım eve gidince ilk isim olarak. Evlat o gördüğün Mustang'dir dedi. İste ogun ask nedir dolu dolu tattım. Hic çıkmadı o sahne, o gürültü, o stoplarin parıltısı.... Aradan yıllar gecti, elimdeki aracı çıkarmış, bir e46 BMW icin pazarlığım bitmis bankadan parayı çekmiş arabaya giderken, siyah bir Mustang çarptı gözüme... Bastım frene girdim galeriye ne kadar bu dedim su kadar dediler, plakaya baktım 06 BU, kaç model bu dedim; cevap 98! Sagına soluna motoruna busuna bakmadım, yarım saat sonra evime çocukluk hayalimle donüyordum! Aynı ışıklarda durdum, gözlerim sulandı, Hislerim tarifsizdi. Biraz duygusal epey de uzun oldu kusura bakmayinHerkese çocukluk hayalinin gercek olmasını gönülden diliyorum.
hydrocon yazdı:Baran hiç subaruya binmedim açıkçası hayallerimin ilk sırasındaki arabadır nedeni hiç bilemedim..
Allah kaza bela vermesin inşallah kavuşursun evlilik sonrası
Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir
|