TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir Millet Uyanıyor

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj fsinan » 07 Haz 2013, 11:32

Ben sevindim ülkem için ilk başta. Haklı talepler var çünkü.

Çünkü ülkede espri, yaratıcılık, Çarşı, değişik görüşlerin birleşmesi güzel.

Cumartesi İnönü Stadı'nın önünde yanan minibüse müdahele eden itfaiye aracına saldırınca herifler gidelim buradan dedim arkadaşıma. Bu vandallığa seyirci olamam, müdahele etsem orada büyük ihtimalle dayak yerdim. Şunu bilin heryer şu anda Taksim Gezi Parkının içindeki mutlu, paylaşmacı, barışçı kitaplar okunan ortam değil. Heryerde, her olayda masumiyet yok. Gözümün önün kaldırım taşı kırp polise atan adamın özgürlük talebi falan olamaz. Onlar da şunu yaptı falan da denilemez. Şiddet nerden gelirse gelsin çığ gibi büyür, çoğalır.

Ve daha kötüsü son birkaç gündür Ankara'da olanlar o sevimsiz bayrakları ile Taksim'i de kirleten, heryerden kendilerine propaganda fırsatı yaratmaya çalışan aşırı solcu grupların pervasızlığı ile kirleniyor.

Bu başlık altında saygısız, küfürlü, kinayeli yazılar yazanların öncelikle insana saygı prensibinden hareket etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Saygısızlık, dalga geçme, nobranlık ve hakaret etme insana yakışmıyor. Hiçbir konuda sadece siyasette değil.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj ZubFB » 07 Haz 2013, 11:35

2fast4u yazdı:Herofb buradaki conconluga kizmis acikcasi taksim e gidip o manzarayi gormeden isin ciddiyetini anlamak zor benim dunden yukledigim rolex li direnis temali fotoda zaten pek ilgi gornedi ya hukumetin tweet operasyonu milleti sanalda zorlamaya baslamis yada kimsenin pek umrunda degil o zaman napiyoruz direksiyonda etli ballikli sofralarda pahali saatlerimizi tokusturmaya devam

açıkçası resmi şimdi dönüp bakınca gördüm. anlaşılmıyor canlı eylemden mi, yoksa duvar yazıları önünden mi olduğu dikkatli bakılmazsa.
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj mrbars » 07 Haz 2013, 13:31

insanlık tarihinde demokrasinin ve özgürlüğün, şarkılar türküler ile alındığı bir örnek var mı?
Kullanıcı avatarı
mrbars

Re: Ynt: Bir Millet Uyanıyor

Mesaj Baran » 07 Haz 2013, 15:00

Azck lafinizin eri olunda cocuk gibi birdaha foruma yazmiyacagim diyip diyip tekrar yazmayin herseyden once.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Tolgi06 » 07 Haz 2013, 15:59

Dün gece Taksim'deydim . Bildiğiniz üzere dün Erdoğan ülkeye giriş yaptı bilmam kaç kişi filan karşılamış bilmem ne ama kendi milletine bu kadar ayrımcılık yapan başka bir yönetim olamaz.Bir yandan insanların gözünün içine bakarak %50 yi zor tutuyorum diyecedksin,dün de çıkıp ben 76 milyonun başbakanıyım diyeceksin.Taksim metrosunu gözsterilerin en sakin anında bile belli bir saatten sonra çalıştırmayacaksın,kendi yandaş/taraftarların seni karşılamaya gelince Aksaray/Havalimanı metrosunu sabaha kadar çalıştıracaksın. Kendi yandaşların toplanınca polis sayısı minimum olacak(bkz:dün Atatürk Havalimanı),direnişin ilk günlerinde sessiz sakin toplanan milletin polisler ile canını okuyacaksın.
Dünya tarihinin gördüğü en çelişkili,kıvıran,ayrımcı(bin tane negatif sıfat bulabiliriz) yönetimi ile karşı karşıyayız.Gerçekten kafası biraz çalışan insanın görebileceği çelişkiler görmezden geliniyor,birçoğu fark bile edilmiyor.Hala çıkıp mağdur ve hizmet edebiyatı yapacaksın,sonrada şiddet uygulayacaksın.Yetmedi ,seçim günü gelip balık hafızalı topluma mitingler verip oy alacaksın.Türkiye halkının büyük bir kısmı zaten unutacak,oy verecek.Ne hale geldik gerçekten...
Pazardan sonrada Ankara'da meydanlarda olacağım...
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Tolgi06 » 07 Haz 2013, 16:03

Bu arada Fraxx'ın tespitleri çok doğru,bir sürü grup türedi.Eylemin ana amacını savunan gruptan ayrılmamak lazım.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj ZubFB » 07 Haz 2013, 16:55

HeroFB nin yazdıklarına istinaden; üstat benim bir oğlum bir kızım var. "özellikle" kızım için çok umutsuzdum ülkeyle ilgili. ben de muhtemelen yurt dışı geleceği düşünüyordum onun için. hala da öyle olabilir ancak bende bu süreç tam tersi bir etki yarattı. ilk defa "bu ülke bitmiş" "bu millet koyun" ezberlerinden sıyrılmamı sağladı. 41 yaşındayım ve bende ilk kez "umut" var gelecekle ilgili.
saat ve bütçelere gelirsek; herkesin kendince bir bakışı var illa ki ama bundan sonra yüksek bütçeler ayırmam / ayıramam diyen varsa güzelim seiko'lar, orient'ler ve daha niceleri ne güne duruyor.
ne yani sevmeyelim de taşa mı dönelim?
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj zandar » 07 Haz 2013, 17:34

fsinan yazdı:Ben sevindim ülkem için ilk başta. Haklı talepler var çünkü.

Çünkü ülkede espri, yaratıcılık, Çarşı, değişik görüşlerin birleşmesi güzel.

Cumartesi İnönü Stadı'nın önünde yanan minibüse müdahele eden itfaiye aracına saldırınca herifler gidelim buradan dedim arkadaşıma. Bu vandallığa seyirci olamam, müdahele etsem orada büyük ihtimalle dayak yerdim. Şunu bilin heryer şu anda Taksim Gezi Parkının içindeki mutlu, paylaşmacı, barışçı kitaplar okunan ortam değil. Heryerde, her olayda masumiyet yok. Gözümün önün kaldırım taşı kırp polise atan adamın özgürlük talebi falan olamaz. Onlar da şunu yaptı falan da denilemez. Şiddet nerden gelirse gelsin çığ gibi büyür, çoğalır.

Ve daha kötüsü son birkaç gündür Ankara'da olanlar o sevimsiz bayrakları ile Taksim'i de kirleten, heryerden kendilerine propaganda fırsatı yaratmaya çalışan aşırı solcu grupların pervasızlığı ile kirleniyor.

Bu başlık altında saygısız, küfürlü, kinayeli yazılar yazanların öncelikle insana saygı prensibinden hareket etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Saygısızlık, dalga geçme, nobranlık ve hakaret etme insana yakışmıyor. Hiçbir konuda sadece siyasette değil.

+∞
zandar

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners