TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Baselworld Rolex'den En Önemli 2 Yenilik

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Baselworld Rolex'den En Önemli 2 Yenilik

Mesaj Bond » 19 Mar 2010, 14:00

Hoşgeldin ;) Ben videoyu Baselworld bölümüne yüklüyorum. Orange Hand Exp II acaba ilerleyen günlerde mi göstericekler fuarda bende bilmiyorum. Maxi dial rocks, Nicky bunu görmesin :lol:

Rolex Baselworld 2010 Models Teaser Video Link :arrow: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=162&p=25922#p25922
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 19 Mar 2010, 14:03

Eger ilerleyen gunlerde cikartirlar ise ben gittigim gibi siparis edecegim :) Ama benim beklentim %60 gelecek sene
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 19 Mar 2010, 16:02

Resim
1971 Model 1655 Steve McQueen Orange Hand

Biraz baktım, teaser sahte diyen var gerçek diyen var ama son karar doğru olduğu yönünde. Zaten 1971 yılında çıkan 1655 kodlu orange hand Explorer II var dediğin gibi. Steve McQueen Orange Hand. 1985'te üretimi durdu, bugün kolleksiyonerler tarafından önemli modellerden biri olarak gösteriliyor. Bu yeni modelde videodan tam anlaşılmasada orange hand eski modeldeki gibi kısa biraz. Siyah dialda bekleniyor. Bezel ve dialda bazı değişiklikler olabilir son kullanıcı modelinde diye dedikodular var ancak konfirme edildiğinde öğreneceğiz. :)

Teaser Videodaki Model
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Double0Se7en » 21 Mar 2010, 06:05

Güzelmiş gerçkten...videoda canlı canlı daha da güzel..
''A Crown for Every Achievement'
Kullanıcı avatarı
Double0Se7en

Mesaj nickynick » 21 Mar 2010, 11:06

New Explorer II nin gerçek bir resmi ;)

Resim
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Bond » 21 Mar 2010, 11:11

Teaser videodan crop bu diyorum :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 21 Mar 2010, 14:41

Aynen oyle videodan alinti. Bu resim ile anlatilmaya calisilan sey su. Tum sahte Rolex modellerinde model ismi baski ile yazilir. Gercek Rolex'ler de ise bu kabartma seklindedir. Eger resimde ki portakal rengi explorer yazisina dikkat ile bakarsaniz kabartma oldugunu goreceksiniz.

Bu arada video 16:9 formatindan 4:3 formatina cevrildigi icin kasa ayrintilari cok anlasilmiyor. Ancak videoyu dikkatli incelediginizde kasanin tamamen yeni bir kasa oldugunu goreceksiniz. Bu kasa GMT ve yeni Sub'ta kullanilan kasadan da farkli.

Replika, sahte, fake yada adina ne derseniz deyin. Bu tip irsiz ve hirsiz urunleri ureten adamlarin yaraticilik gibi bir yetileri olsaydi, kopyalayacaklarina ellerinde ki teknolojiler ile kendi saatlerini uretirlerdi:)

Sonuc: Bu teaser'da saat te gercek :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 21 Mar 2010, 14:57

Teaser'in gercek oldugunu icerisinde gecen karelerin aynisinin Rolex web sitesinde de olmasindan anlayabiliriz :)
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ofis ve 203 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners