TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Dubai ve Saat

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Dubai ve Saat

Mesaj Clk » 24 Mar 2010, 14:12

Sagolun arkadaslar. Birde Dubai otelleri ile ilgili bir paylasim yaparim. Hem bilgilendirme hem de gidipte kalkmak isteyenler icin referans olur....
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 25 Mar 2010, 11:19

Arap parayı bol bulunca ne yapacağını şaşırıyor :)

1 milyonluk saat hangisi merak ettim...
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj euzun72 » 07 Oca 2011, 16:36

Konuyu hortlatmış olacağım ama Dubai'de Steinhart bulabileceğim bir yer varmı.? Ocean'lar çok uygun gözüktü gözüme. İnternet üzerinden de gümrük işleri yüzünden sipariş vermek istemiyorum. Ay sonu Dubai'de olacağım bulursam alırım. Olmazsa Orient Mako 2 veya Seiko'Sea Urchin istiyorum. Listede Seiko'nun premier serisi SRX003P de vardı ama karlı olmayacağı anlaşılıyor.
Kullanıcı avatarı
euzun72

Mesaj 2fast4u » 07 Oca 2011, 17:36

midnight in dubai .......herseyi ozetleyen fotorgraf olmus .....hosgeldin memlekete pardon herzlichen willkommen zum deutschland:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj orakay » 07 Oca 2011, 18:03

Hoşgitmişsin Almanya'ya. Foruma da hoşgeldin.
Dubai'deki İsviçre saatleri ile ilgili bir dedikodu duydum ben kapalıçarşıdaki kuyumculardan. Onlar dışarıdan saat getirtecekleri zaman Dubai'den getirtmiyorlarmış çünkü oraya giden mallar Avrupa mallarıyla aynı kalite değilmiş. Arabalar için de benzer şeyler söylenirdi ama saatler için bana pek inandırıcı gelmedi. Ben de Ekim ayı içinde oraya giden bir arkadaştan bir adet Moon watch ısmarladım ve getirdi. 2900 USD'ye mal oldu ki Türkiye'deki verilen fiyatlardan ucuzdu.
Kullanıcı avatarı
orakay

Mesaj 2fast4u » 07 Oca 2011, 18:47

konuyu hortlatan arkadasa selam bende taze konu diye dosedim :)tarih e bakmak lazim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj euzun72 » 07 Oca 2011, 22:47

Tahmin ettiğimden başa yazmıştım :) Bir de bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Kullanıcı avatarı
euzun72

Mesaj Clk » 07 Oca 2011, 22:52

Steinhart yada benzeri markalari Dubai'de bulmak imkansiz. Seiko cok sayida ve farkli modellerde mevcut. Ayni sekilde Orientte bulabilirsin. Benim tavsiyem Rado saatlere göz atman. Fiyat olarak uygunlar ve Dubai'de her türlü modeli mevcut.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 206 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners