Tabac t覺ra kremi
Merkur 38C Barber Pole makine
Permasharp
Isana men badger f覺r癟a
Tabac soft lotion
ersinbulun yazd覺:Arkadalar konu 40. sayfas覺na merdiven dayam覺 bende bir makina ve birde porsuk k覺l覺 f覺r癟a edinmek istiyorum.
Daha 繹nce kullan覺lm覺 makina itici geliyor bu nedenle yeni makina 繹nerilerinizi ve f覺r癟a 繹nerilerinizi bekliyorum.
Makina n覺n 癟ok sert tra yapmas覺n覺 istemiyorum birde sertlik ayar覺 yap覺lan t羹rler olursa sanki daha iyi olacak gibi geliyor.
Birde nereden nas覺l fiyatlarla temin etme konusunda ne 繹nerirsiniz. Cevaplar覺n覺z i癟in teekk羹rler...
asymptote yazd覺:Nacet biteli beri y羹z羹m t覺raa k羹sm羹t羹.. Bug羹n 100 tane Nacet siparii verdim, gelmesi i癟in sab覺rs覺zlan覺yorum..
K覺sa say覺lmayacak geleneksel t覺ra deneyimimden sonra jilet+alet kullan覺m覺 i癟in kendimce bir algoritma oluturdum.
Sizi bilemem fakat benim sakal覺m i癟in bu algoritma harika iliyor:
deVille yazd覺:ersinbulun yazd覺:Arkadalar konu 40. sayfas覺na merdiven dayam覺 bende bir makina ve birde porsuk k覺l覺 f覺r癟a edinmek istiyorum.
Daha 繹nce kullan覺lm覺 makina itici geliyor bu nedenle yeni makina 繹nerilerinizi ve f覺r癟a 繹nerilerinizi bekliyorum.
Makina n覺n 癟ok sert tra yapmas覺n覺 istemiyorum birde sertlik ayar覺 yap覺lan t羹rler olursa sanki daha iyi olacak gibi geliyor.
Birde nereden nas覺l fiyatlarla temin etme konusunda ne 繹nerirsiniz. Cevaplar覺n覺z i癟in teekk羹rler...
Rossmann marketlerde Isana man porsuk k覺l覺 t覺ra f覺r癟as覺 var 癟ok kaliteli ben kullan覺yorum. Ancak sabunda kullanacaksanIz domuz k覺l覺 ya da sentetik f覺r癟a kullanman覺z覺 繹neririm.
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 2 misafir
|