TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

iPhone & Android Ve Diğer Tüm Akıllı Telefonlar

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: iPhone & Android Ve Diğer Tüm Akıllı Telefonlar

Mesaj mlm » 14 Haz 2013, 12:32

Başar tekrar teşekkürler, dün akşam sorunu bilmeden de olsa çözdüm sanırım, konum servislerini kapattım ve güncellemeleri o şekilde yapmayı denedim, bu sefer oldu:)

Serkan sana canım feda, özel mesaj kutunu kontrol et :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj asymptote » 29 Haz 2013, 20:49

Cengiz, Fatih'in Konstantinapolis'i fethettiği yaşı geçtin halen oyunda oynaştasın.. :D ;)

Benim emektar Nokia son zamanlarda sorun vermeye başlamıştı, bir telefon ihtiyacı baş göstermişti dolayısıyla. Araba ve telefon konusunda zır cahilimdir. Aradığım şey bol çekirdekli bir cep bilgisayarı değildi, kompakt bir telefon arıyordum. Bir arkadaşım iphone 4 senin işini fazlasıyla görür, çok memnun kalırsın dedi. Gittim Turkcell bayisine, denedim ve aldım. 2 haftadır kullanıyorum, gerçekten memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Siz Star Walk kullanıyor musunuz bu arada? Telefonuma kurduğum ilk uygulama oldu, ondan da ziyadesiyle memnun kaldım.. :)
https://itunes.apple.com/en/app/star-walk-5-stars-astronomy/id295430577?mt=8
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj SeRxx » 29 Haz 2013, 21:03

Cengiz abi hayırlı olsun keske 4S alsaydın :? Ben iPhone 4'ü 2,5 yıldır kullanıyorum ama artık çok ağır gelmeye başladı .
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj asymptote » 29 Haz 2013, 21:08

Serkan ne gerek var 4S'e. Değer mi 2 kat fiyat farkına? Ben fazla uygulama yüklemiyorum hem. Oyun hiç yüklemiyorum. Hızı bana son derece yeterli geliyor. Haa bir de word, excel, ppt çalıştırsa bana yeter. Iphone için ofis uygulamaları var mı önereceğiniz?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj SeRxx » 29 Haz 2013, 21:28

2 kat fiyatı yoktur ya :) Bu telefonu alınca ister istemez uygulama merakı başlıyor ;) Ayrıca Apple yakın zamanda iPhone 4 icin de destegi kesmeye başlayacaktır, uzun vadede 4S daha iyi olur diye düşünmüştüm sadece :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj asymptote » 29 Haz 2013, 21:50

Doğru, 4S daha iyi bir yatırım olabilirdi, ama fiyat farkına değmeyeceğini düşündüm ben. 4s yüzde elli daha pahalı (936 vs 1416). Benim emektar Nokia'yı 5 sene kullandım, bunu da en az o kadar kullanırım diye düşünüyorum.. :)

Smart Office kullanan var mı? Bu programla örneğin excelde makro yazabiliyor muyuz? Kullanıcı deneyimlerine baktım, çok farklı şeyler söylenmiş..
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj mlm » 30 Haz 2013, 01:05

Adaşım angry birds ve smoody hariç telefonda pek oyun oynamıyorum :D O görseldeki oyun facebookta davetlerinden gına gelen bir oyun idi, sırf meraktan bir yükleyeyim demiştim, sonrası malum:)

Telefonun hayırlı olsun, artık akıllı telefonlar herkes için bir ihtiyaç ve de her konuda kolaylık haline geldi.

Uygulama olarak forumların daha kolay kullanımı için tapatalk tavsiye ediyorum, 3-5 dolar gibi bir fiyatı vardı, AppStore dan hesabına bir kredi kartı tanımlayarak kolayca satın alabilirsin.
Telefonda office programına hiç ihtiyaç duymadım ama okuma vs için Adobe Reader, Wattpad, resim upload için photobucket, sosyal medya için facebook, Twitter, instagram, youtube, internet üzerinden mesajlaşma ve fotoğraf gönderme için çok yaygın kullanılan Whatsapp aklıma gelen ücretsiz programlardan bazıları. Maillerini cep telefonundan takip edebilmen için yapman gerekenleri zaten çoktan yapmışsındır diye umuyorum.

Hayırlı olsun tekrar kardeşim :champ: :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj asymptote » 30 Haz 2013, 10:09

Teşekkürler adaşım. Tapatalk'ı ücretsiz indirdiim, henüz kurcalamadım. O bahsettiğin temel programların bir kısmı telefonda hazır kurulu vaziyette geldi zaten. Baş belası olduğu için sosyal medyayı fazla kullanmıyorum. Facebook hesabımı dondurdum, twitter'da çok aktif sayılmam.

Bu arada fark ettim ki akıllı telefon uygulamaları sektöründe harika paralar var. Önceki sayfada bahsettiğim uygulamanın (Star Walk) 6 milyonun üzerinde kullanıcısı varmış. 3 dolardan 18 milyon dolar eder. Bizim Archie yazılım şirketi kuracağından bahsetmişti bir ara, bu sektöre de el atsalar keşke.. Akıllı çocuklar, eminim güzel uygulamalar geliştirirler.. :)
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 88 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners