montrehomme » 09 Nis 2010, 01:02
arkadaşlar merhaba, 35 yaşındayım türkiyenin en doğusu ve en batısı arasında hep yolculuklar yaptım ve hiçbir zaman tasarruf edemedim zamandan, zamanın kıymetini bilenlerdenim ve bu kıymeti bilirken saatlerede kişilik ve kıymet verenlerdenim,inanılmaz bir saat tutkum var, kendime ait kendi çapımda ufak kolesiyonum var, işlerim yoğun olduğu içiçn belki ilerde resimlerini paylaşabilirim, bu siteye emeği geçen ve hazırlayan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim, tam bana göre bir site, saat merakımla buradaki değerli bilgileri birleştirip edindiğim bilgileride ortama aktarırsam süper bişey olacak, bende ki en büyük meraklardan biriside her bir markanın doğuş hikayeleri çok hoşuma gidiyor ve ilgi duyuyorum, markanın doğuşunun haricinde istisnai durumlarda herhangibir markanın özellikle bir modelinin hikayeside bazen etkili olabiliyor. buna en güzel örnek cartier in santos modelidir ki, cartier;santos adında pilot arkadaşına bu kol saatini yaparak havada cep saatine bakamamanın zahmmetini ortadan kaldırmış ve santos kolundaki saat yardımı ile havadaki uçuş zamanını planlamıştır.100 ncü yılında da cartier, santos100 isimli saatini üretmiştir, vs vs hikayelerimiz olacaktır. tekrar bu siteyi oluşturan arkadaşların eline ve emeklerine sağlık,çok memnun oldum, kendimi geliştirmek adına hem yönetimdeki arkadaşlarımdan hem de üye tüm arkadaşlarımdan gerekli kaynak ve döküman desteklerini eksik etmemelerini rica ediyor,bu konuda hem kendimi daha fazla geliştirmek hem de değerlendirmek istiyorum,herkese sevgi ve selamlarımı sunuyorum