TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Merhabalar :)

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Merhabalar :)

Mesaj montrehomme » 09 Nis 2010, 01:02

arkadaşlar merhaba, 35 yaşındayım türkiyenin en doğusu ve en batısı arasında hep yolculuklar yaptım ve hiçbir zaman tasarruf edemedim zamandan, zamanın kıymetini bilenlerdenim ve bu kıymeti bilirken saatlerede kişilik ve kıymet verenlerdenim,inanılmaz bir saat tutkum var, kendime ait kendi çapımda ufak kolesiyonum var, işlerim yoğun olduğu içiçn belki ilerde resimlerini paylaşabilirim, bu siteye emeği geçen ve hazırlayan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim, tam bana göre bir site, saat merakımla buradaki değerli bilgileri birleştirip edindiğim bilgileride ortama aktarırsam süper bişey olacak, bende ki en büyük meraklardan biriside her bir markanın doğuş hikayeleri çok hoşuma gidiyor ve ilgi duyuyorum, markanın doğuşunun haricinde istisnai durumlarda herhangibir markanın özellikle bir modelinin hikayeside bazen etkili olabiliyor. buna en güzel örnek cartier in santos modelidir ki, cartier;santos adında pilot arkadaşına bu kol saatini yaparak havada cep saatine bakamamanın zahmmetini ortadan kaldırmış ve santos kolundaki saat yardımı ile havadaki uçuş zamanını planlamıştır.100 ncü yılında da cartier, santos100 isimli saatini üretmiştir, vs vs hikayelerimiz olacaktır. tekrar bu siteyi oluşturan arkadaşların eline ve emeklerine sağlık,çok memnun oldum, kendimi geliştirmek adına hem yönetimdeki arkadaşlarımdan hem de üye tüm arkadaşlarımdan gerekli kaynak ve döküman desteklerini eksik etmemelerini rica ediyor,bu konuda hem kendimi daha fazla geliştirmek hem de değerlendirmek istiyorum,herkese sevgi ve selamlarımı sunuyorum
Kullanıcı avatarı
montrehomme

Re: merhabalar :)

Mesaj Clk » 09 Nis 2010, 06:54

Aramıza hoşgeldin Montrehomme. Saatlere gönül vermiş insanları aramızda görmek, bildiklerimizi paylaşmak ve yeni fkirler ile platformumuzu geliştirmek bizlere zevk veriyor.

Örnek verildigi icin özellikle Cartier ile ilgili yazılmış olan bir link vermek istiyorum. Eklenmesi gereken bilgiler var ise lütfen bizler ile paylaşınız.

viewtopic.php?f=108&t=1993&p=17460&hilit=cartier+santos#p17460

İyi forumlar, keyifli zamanlar dilerim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 09 Nis 2010, 09:36

Hosgeldiniz aramiza...Hosca vakit gecirmeniz dilegiyle...
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj nickynick » 09 Nis 2010, 12:39

TSF'ye hoşgeldiniz montrehomme,
Saat tutkunlarının buluşma noktası olan TSF'ye saat tutkunu bir yeni üye daha eklenmiş oldu , keyifli vakit geçirmenizi umuyorum.Koleksiyonunuzu da paylaşırsanız çok seviniriz ;)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners