bizantolog yazdı:Frax1 yazdı:Benim de 3 adet pilli saatim var ve su ana kadar otomatik saat edinemedim.Aslinda surekli kafamda Seiko 5 alsam mi almasam mi diye bir dusunce var.Kolayca bulunamayisi nedeniyle bu kadar erteledim.Hala da ertelemekteyim.Keske bizim icin edinmek kolay olsa biraz daha.Model cesitliligi de artirilsa.
Seiko 5'i övüyorum ama olmayan yanlarını da yazdım, bu saatin özelliklerinine ilişkin clk daha ayrıntılı olarak yazmıştı. Fakat olumlu yönleri çok ve yukarıda yazdığım gibi başlangıç için ideal. Fakat bir süre sonra bu saat yetmeyecek, standartların tamamını karşılayan bir saat isteyeceksin, sonra standartlar da yetmeyecek, estetik ve teknik açıdan daha gönül alıcı bir saat isteyeceksin, yani bu işin sonu yok frax1:)
Bu isin sonunun olmadiginin bilincine cok onceden vardim zaten ben.Simdi benim arada kaldigim nokta hemen bir Seiko 5 edinmek mi yoksa yaz suresince para biriktirip Zeno - Archimede gibi markalara yonelmek mi? Bunu uzun suredir dusunuyorum ve yaz giderek yaklasiyor