Bu sorunun cevab覺n覺 vermek keke o kadar kolay olsayd覺

Marka model 羹zerinden kesin bir 繹neride bulunamayaca覺m ama unu s繹yleyebilirim:
Her g羹n t覺ra olacaksan覺z cildi yormayan mild bir alet ve tahrie yol a癟mayan jilet kullanmal覺s覺n覺z. Sakal覺n覺z 癟ok sert ve youn deilse Edwin Jagger DE89 g羹nl羹k t覺ra i癟in uygun bir alettir. Jilet konusunda sample pack al覺p kendiniz deneyin, ancak gilette 7 ve personna blue bence o aletle g羹zel sonu癟 verebilecek jiletler. Sabun konusunda s覺n覺rs覺z se癟enek var neredeyse, g羹nl羹k t覺ra i癟in genel olarak cildi koruyan ve nemlendiren sabunlar覺 tercih etmeniz yarar覺n覺za olur. Arko bu anlamda iinizi g繹rmez, cildinizi fazla kurutur. Tabac, Cella ve Proraso kullan覺yorum hepsinden de memnunum. F覺r癟a konusuna gelince y羹z羹n羹z 癟ok k羹癟羹k deilse 24mm ve 羹zeri knot kullan覺n. Kimisi Finest f覺r癟a sever, ben f覺r癟a y羹z羹me masaj yaps覺n, f覺r癟ay覺 y羹z羹mde hissedeyim istiyorum, bu y羹zden daha 癟ok Best badger f覺r癟a seviyorum ve tercih ediyorum. Kaliteli bir best badger f覺r癟a bana g繹re en iyisidir. Ancak dediim gibi f覺r癟a konusu da sizin kiisel deneyiminiz sonucu karar vereceiniz bir konu.
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein