TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Uygun Fiyata Yüksek Kaliteli Saat Arayanlara - Kadloo

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Uygun Fiyata Yüksek Kaliteli Saat Arayanlara - Kadloo

Mesaj Clk » 20 Nis 2010, 21:01

Kadloo markasi forumda daha önce kisa da olsa konusuldu. Bu markanin belli modelleri özellikle Omega Planet Ocean'i neredeyse kopyalar düzeyde. Benim tavsiye edecegim seri bir noktada Panerai cizgilerini animsatsa da, dizayn olarak kendine has bir saat. Dolayisi ile özellikle fiyat anlaminda benim ilk tercihlerim arasina giren bir model.

Kadloo Scaramango

Resim
ETA 2824-2 otomatik mekanizma, 46 mm cap ve altin kaplama paslanmaz celik

Resim
ETA 7750 otomatik mekanizma, 46 mm cap ve altin kaplama paslanmaz celik

Resim
Unitas 6497 kurmali mekanizma, 46 mm cap ve paslanmaz celik

Fiyatlari 600 Euro ile 1800 Euro arasinda degisiyor.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Uygun fiyata yüksek kaliteli saat arayanlara

Mesaj Frax » 20 Nis 2010, 21:11

Saatler guzel de 46mm buyuk degil mi genel olarak? Cok kisiye ulasmasi acisindan yani.
Kullanıcı avatarı
Frax

Re: Uygun Fiyata Yüksek Kaliteli Saat Arayanlara - Kadloo

Mesaj Clk » 20 Nis 2010, 21:24

Frax, saatlerin dizayni kola oturusta inanilmaz önem tasiyor. 43mm hatta 42 mm'lik bir saat benim kolda büyük durabiliyor iken Panerai Luminor 44 mm ile tam oturuyor. Radiomir modelleri ise 47 mm ve kolda yinede süper duruyor. Bu tamamen dizayn ile alakali birsey. Benim bileklerim ince oldugu halde ben tasiyabiliyor iken herkes takabilir diyorum.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 20 Nis 2010, 21:31

Model yapısı olarak bu Kadloo modellerini oldukça beğendim. Design'a göre değişmesi konusuna tamamen katılıyorum, son zamanlarda denediğim birçok modelde buna şahit oldum. 46'lık bir AP kolda çok şık dururken 42 mm bir model büyük durabiliriyor. Kasa eğimi, boynuzların ve bezelin yapısı çok şeyi değiştiriyor. Nicky ile geçenlerde denediğimiz bir AP çok harika durdu, başka konuda resmini paylaşacaktır. Saatte müthişti renk/detay ve kasa kombinasyonu olarak.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Frax » 20 Nis 2010, 21:33

Peki Archimede hakkinda neler soyleyebilirsiniz? Fiyat Performans orani acisindan.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 20 Nis 2010, 21:40

Özellikle Pilot serisi cok iyi hazirlanmis. Mekanizmalari íyi, iscilikleri iyi, kadranlari olmasi gerektigi gibi ve tepe yine saati tamamlayan bir karakterde. Alternatif marka olarak hali hazirda cok satiyor zaten.
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 20 Nis 2010, 21:53

Evet pilot serisi fiyat ve secenek acisindan cok cazip.36 39 mm modeller olmasi ozellikle nimet :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj 2fast4u » 21 Nis 2010, 15:30

donanim haber catisi altinda gecen sene bu marka nin durumunu sormustum o donem diver bir model bakiyordum .Kadloo yu kadikoy de arada kucuk ama eski bir saatcinin vitrininde gordum 2000 bin lira gibi rakkam soylemisti .Makinasi icin rolex laflari falan etmisti ama zaten o kismini hic duymadim.Neticede bezeli nardin in maxi diver serileri gibi karartilmis celik olup 45 mm capiyla bilegimi ozellikle ayar dugmesi cok acitmakla beraber bu paralar hic bir gecmisi olmayan orta sinif isvicre saatine vermek dogru olmaz dedik ,Dedik cunku o forumda bilenler oyle yonlendirmisti.Fakat kaliteli bir saat oldugu her halinden belli ozellikle bu kopya modelleri gormezden gelirsek
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna, ofis, Okanito ve 190 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners